صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حسینی:

تحریم‌ها برای آمریکا باعث رسوایی شده است

کد خبر: ۲۹۱۶۷۰
| |
2735 بازدید

دبیر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:تحریم‌ها برای آمریکا باعث بدنامی و رسوایی شده و دولتمردان غربی نتوانسته‌اند به اهداف خود دست یابند.

سیدباقرحسینی نماینده‌ی زابل، زهک و هیرمند به باشگاه خبرنگاران گفت:اختلاف نظر عمیق بین دولتمردان و مجموعه‌ی مدیریت نظام آمریکا بیانگر این مسئله است که متوجه اشتباه بزرگ خود شده و بر این مسئله هم اذعان کرده‌اند که تحریم‌ها نتیجه‌ عکس دارد.

وی افزود:آمریکا نتوانسته از طریق تحریم‌ها به اهداف خود دست یابد و عده‌ای از دولتمردان آمریکا با ادامه‌ی تحریم‌ها مخالفند و معتقدند تحریم‌ها باعث بدنامی و رسوایی آمریکا است اما ایران به جز افتخار، دست‌آورد دیگری ندارد.

دبیر کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: گرچه ممکن است ملت ایران سختی‌هایی را در  راه تحریم‌ها تحمل کنند اما این مسائل برای ما ارزشمند بوده و باعث اقتدار و سربلندی جمهوری اسلامی ایران است.

حسینی تصریح کرد:مسئله اختلاف نظر دولتمردان آمریکا برسر تحریم‌های ایران، دوگانگی در میان آنها و حقانیت جمهوری اسلامی ایران را اثبات می‌کند ضمن اینکه تحریم‌ها واقعا ناعادلانه بوده و بخشی از حاکمیت آمریکا هم آن را قبول ندارد.
دبیر کمیسیون امنیت ملی گفت: آمریکا و غرب همیشه به صورت دوگانه عمل کرده‌اند یعنی از طرفی ایران را تحریم می‌کنند و از طرفی هم مدعی برقراری ارتباط با ایران هستند و می‌گویند نباید به تحریم ادامه داد.
این نماینده‌ مجلس خاطرنشان کرد: این اختلافات بین دولتمردان آمریکا نشان داد، متوجه این نکته شده‌اند که درگیری با جمهوری اسلامی ایران جز نابودی برای آنها هیچ نتیجه‌ای ندارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار