صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انتصاب اعضاي شرکت پيشکسوتان پرسپوليس

کد خبر: ۲۹۱۶۵۵
| |
2732 بازدید
سعيد شيريني به عنوان رئيس هيئت مديره و حميد استيلي به عنوان مديرعامل شرکت پيشکسوتان باشگاه پرسپوليس انتخاب شدند.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، کانون حمايت از پيشکسوتان پرسپوليس قرار است به شکل يک شرکت درآمدزا درآيد و به سرعت در اين مسير گام برمي‌دارد تا در آينده خدماتي پايدار را ارائه کند. 

هيئت مديره اين کانون در همين راستا روز جمعه تشکيل جلسه داد. اين هيئت مديره چندي پيش در گردهمايي تعدادي از پيشکسوتان و با آراي آنها انتخاب شده و حالا رئيس هيئت مديره و مدير عامل هم مشخص شده‌اند. 

در همان گردهمايي پيشکسوتان، همچنين مقرر گرديد مدير عامل باشگاه از ميان پرسپوليسي‌هاي نسل اول مانند همايون بهزادي، حميد جاسميان، جعفر کاشاني، حسين کلاني، محمود خوردبين، علي پروين و ... نفراتي را به عنوان هيئت امناي اين کانون مشخص کند. 

در ارتباط با اين مسائل حميد استيلي گفت: پيشکسوتان در جلسه‌ قبلي که من به دليل مسافرت در آن حضور نداشتم، آقاي سعيد شيريني را به عنوان رئيس هيئت مديره و من را با وجود آنکه خواسته بودم اين مسئوليت را از من نخواهند، به عنوان مدير عامل انتخاب کردند. در جلسه روز جمعه هم خواستم که اين مسئوليت را واگذار کنم که موافقت نشد و خواستند تا زماني که شرکت شکل واقعي به خود مي‌گيرد، اين مسئوليت را بر عهده داشته باشم. 

مدير عامل شرکت پيشکسوتان تصريح کرد: در حال حاضر اقدامات براي ثبت شرکت در حال انجام است. در جلسه روز جمعه که پنج ساعت به طول انجاميد پيرامون اين مسئله صحبت شد. در همين راستا روي اين مسئله که شرکت را چگونه تجاري و درآمدزا کنيم بحث شد. اعضا همچنين درباره اقدامات صورت گرفته در راستاي حمايت از پيشکسوتان مثل در نظر گرفتن حقوق ماهانه براي تعدادي از آنها، بيمه و صدور کارت‌هاي VIP هواداري به گفتگو و بررسي پرداختند. 

استيلي همچنين خبر از برنامه ريزي براي بازي بين پيشکسوتان پرسپوليس و باشگاه آث‌ميلان داد و افزود: در ايتاليا که بوديم پيرامون اين مسئله صحبت شد که ديداري بين پيشکسوتان بالاي 40 سال دو تيم در تهران انجام شود که در صورت تحقق اين امر بسياري از ستاره‌هاي نام آشناي باشگاه آث‌ميلان جزو تيم اعزامي خواهند بود. البته يکسري شرايط مطرح شده است که بايد فراهم شود و در جلسه اخير هيئت مديره پيشکسوتان در ارتباط با اين موضوع نيز صحبت شد. 

در صورت برگزاري اين ديدار، عوايد آن صرف امور خيريه خواهد شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟