کشمکش رویانیان و مانوئل ادامه دارد
کد خبر: ۲۹۱۶۳۲
| | 5904 بازدید
محمد رویانیان گفت ژوزه به اندازه کاری که در پرسپولیس انجام داده باید پول بگیرد نه بیشتر.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در گفتوگو با ایسنا، درباره روند مذاکرات خود با مانوئل ژوزه برای فسخ قرارداد اظهار کرد: ژوزه فعلا روی حرف خودش پافشاری میکند و هنوز بر سر مباحث مالی با هم به توافق نرسیدهایم.
وی درباره این موضوع که ژوزه از وضعیتی که برایش پیش آمده ناراحت است و میخواهد کل مابقی قراردادش را بگیرد، گفت: ما هم از نتایجی که او با پرسپولیس به دست آورده راضی نیستیم. به هر حال معتقدیم که ژوزه به اندازه کاری که کرده باید پول بگیرد نه بیشتر.
رویانیان ادامه داد: در چند روز آینده باز هم با هم جلسه خواهیم داشت و همان طور که خود ژوزه به من گفته بود با هم دعوا نداریم و با توافق با یکدیگر موضوع را حل و فصل میکنیم.
به گزارش ایسنا، شب گذشته دومین جلسه رویانیان و ژوزه برگزار شد اما روند این نشست خوب نبوده و دو طرف هنوز بر سر مسائل کلی به توافق نرسیدهاند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


