نشست مراکش برای مردم سوریه مشروعیت ندارد
عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه نشست دوستان سوریه در مغرب برای مردم سوریه مشروعیت ندارد، گفت: ماهیت معارضین برای ملت سوریه آشکار شده است و ملت سوریه میدانند دوستان سوریه، دشمنان خود و دولت اسد هستند .
سید باقر حسینی در گفتو گو با خبرنگار بین الملل خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به نشست معارضین سوریه در مغرب، اظهار داشت: پس از شکستهای متعدد تروریستها، ترتیب دهندگان این نشست سعی دارند راه ارسال کمکهای بیشتر به تروریستها را هموار کنند.
نماینده مردم زابل، زهک و هیرمند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تشکیل نشست به اصطلاح دوستان سوریه برای مردم سوریه مشروعیت ندارد، تصریح کرد: اگرچه کشورهای غربی ائتلاف ضد سوری شکل گرفته در دوحه را به عنوان نماینده مردم این کشور به رسمیت میشناسند، اما تروریستها هیچگاه از سوی ملت سوریه به رسمیت شناخته نخواهند شد.
وی ادامه داد: ماهیت معارضین برای ملت مسلمان سوریه آشکار شده است و مردم این کشور نیز دریافتهاند دوستان سوریه، دشمنان دولت اسد و مردم این کشور هستند.
نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان اینکه تحولات سوریه از بیرون از مرزهای این کشور هدایت می شود، گفت: رژیم صهیونیستی و استکبار جهانی با کمک مالی - تسلیحاتی خود بخش عظیمی از مخالفان سوری را ساماندهی می کند تا در راستای اهداف شوم آنها مردم سوریه را قتل عام کنند.
عضوهیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه نشست مغرب ضد استقلال کشور سوریه و نقض آشکار حقوق ملت این کشور است، خاطر نشان کرد: درحالی که غرب به صورت آشکار در امور داخلی سایر کشورها دخالت می کند اما داعیه داران حقوق بشر سکوت کرده و واکنشی درقبال تشکیل نشست های ضد ملت سوریه در خارج از مرزهای سوریه ندارند.
روز چهارشنبه کشور مغرب میزبان همه مخالفان حکومت بشار اسد در نشستی با عنوان "دوستان سوریه" بود، در پایان این نشست ۱۳۰ کشور ائتلاف مخالفان سوریه را به رسمیت شناختند.


