صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تقلبی بودن پنی‌سیلین شایعه است

کد خبر: ۲۹۰۹۲۹
| |
4711 بازدید
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: تقلبی بودن داروهای پینی‌سیلین که این روزها از در برخی محافل مطرح می‌شود صحت ندارد.
 
به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز بهزاد شریف مخمل‌زاده با بی‌اساس خواندن شایعه تقلبی بودن داروهای پنی‌سیلین موجود در کشور، اظهار داشت: تا کنون گزارشی در اینباره نداشته‌ایم.

وی تصریح کرد: غالبا آنتی بیوتیک‌ها از داروخانه‌های سراسر کشور توسط بیمار تهیه می‌شوند و داروخانه‌ها هم فقط از شرکت‌های پخش دارو و مجاری قانونی این آنتی‌بیوتیک‌ها را تهیه می‌کنند.

مخمل‌زاده با بیان اینکه تفاوتی ندارد که دارو از کدام کشور وارد شده باشد، اظهار داشت: داروهایی که وارد کشور می‌شوند قبل از ورود در قرنطینه نگهداری می‌شوند تا آزمایشاتی برای تشخیص صحت و سلامت آنها انجام شود و سپس برای پخش در سراسر کشور در اختیار شرکت‌های پخش دارو قرار می‌گیرند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز افزود: بسیاری از داروها ممکن است در کشورهای دیگر عارضه‌هایی نداشته باشد اما در کشور ما عارضه داشته باشد که این امری طبیعی است و اگر این موارد اتفاق بیفتد ما آن را ثبت می‌کنیم اما تاکنون گزارشی مبنی بر تقلبی بودن و یا عارضه‌هایی بر اثر استفاده از پنی‌سیلین نداشته‌ایم.

اخیرا در بین بیماران شایع شده بود که چند بیمار به علت استفاده از پنی‌سیلین به کما رفته‌اند که این امر باعث شده بسیاری از بیماران در استفاده از این دارو دچار تردید شوند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان