صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مرگ بیش از ۱۲۰۰ نفر بر اثر سوختگی در سال جاری

در هفت ماهه امسال بیشترین میزان مرگ ناشی از سوختگی با ۱۹۹ فوتی در خرداد ماه و کمترین آن با ۱۴۸ فوتی در مهر ماه ثبت شده است، ضمن آنکه در مهر امسال آمار سوختگی در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱. ۹ درصدی مواجه بوده‌است.
کد خبر: ۲۹۰۷۷۲
| |
2036 بازدید
در هفت ماهه سال جاری یک هزار و ۲۰۹ نفر بر اثر سوختگی در کشور جان خود را از دست دادند که از این تعداد ۶۰۵ نفر زن و ۶۰۴ نفر دیگر مرد بودند.
 
به گزارش ایلنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان پزشکی قانونی کشور، مرگ و میر ناشی از سوختگی در هفت ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل تغییر محسوسی نداشته و از یکهزار و ۲۰۶ نفر در هفت ماهه سال گذشته به یکهزار و ۲۰۹ نفر در هفت ماهه امسال رسیده‌ است.
 
بر اساس این گزارش در هفت ماهه امسال بیشترین میزان مرگ ناشی از سوختگی با ۱۹۹ فوتی در خرداد ماه و کمترین آن با ۱۴۸ فوتی در مهر ماه ثبت شده است، ضمن آنکه در مهر امسال آمار سوختگی در کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش ۱. ۹ درصدی مواجه بوده‌است.
 
در هفت ماهه امسال بیشترین آمار سوختگی به ترتیب با ۱۴۰ فوتی (۶۲ زن و ۷۸ مرد) در استان اصفهان، با ۱۳۱ فوتی (۳۲ زن و ۹۹ مرد) در استان تهران و با ۱۱۴ فوتی (۶۳ زن و ۵۱ مرد در استان خراسان رضوی و کمترین آن با دو مورد در استان‌های چهارمحال و بختیاری و سمنان و با چهار نفر در استان مرکزی ثبت شده‌، این در حالی است که استان خراسان شمالی در هفت ماهه امسال هیچ مورد سوختگی نداشته‌ است.
 
یادآور می‌شود مرگ ناشی از سوختگی در ۱۱ سال گذشته (۱۳۸۰ الی ۱۳۹۰) در کشور با سیر نزولی همراه بوده به نحوی که بیشترین آمار سوختگی طی این سال‌ها با سه هزار و ۲۳۴ فوتی مربوط به سال ۱۳۸۰ است و در سال‌های بعد از آن با کاهش مرگ ناشی از سوختگی مواجه بودیم، به نحوی که این آمار در سال ۱۳۹۰ به کمترین حد یعنی دو هزار و ۶۳ نفر رسید. مرگ بر اثر سوختگی در کشور در سال ۱۳۹۰ نسبت به سال قبل از آن با کاهش ۱۰. ۷ درصدی همراه بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟