صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
افضلی فرد:

پرونده مشایی تا پایان امسال تعیین تکلیف می‌شود

کد خبر: ۲۹۰۰۶۶
| |
4527 بازدید

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت:پرونده رحیم مشایی در مجلس هشتم به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه شده که در مجلس نهم به آن رسیدگی خواهد شد و تا پایان امسال بررسی و تعیین تکلیف می‌شود.

مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل و نمین در مجلس، با اشاره به بررسی پرونده اختلال در بازار ارز و سکه در کمیسیون اصل ۹۰ به باشگاه خبرنگاران گفت:درطول دو ماه،کارشناسان حوزه‌های بانکی، اقتصادی و حقوقی گزارش جامعی را با استفاده از نظر همه کارشناسان و گزارش نهادهای امنیتی و نظارتی،‌ تهیه کرده که امیدواریم در به نتیجه رساندن این پرونده راه‌گشا باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه تعدادی از افراد در خصوص اخلال در بازار ارز و سکه دستگیر شده‌اند،‌ اظهار داشت: برخی افراد که در بحران ارز و سکه دخیل بوده‌اند هنوز دستگیر نشده که باید تحت تعقیب قرار گرفته و مطابق با قانون نسبت به مشخص شدن وضعیت آن‌ها اقدام شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نود در خصوص پرونده مشایی، خاطر نشان کرد: پرونده رحیم مشایی در مجلس هشتم به کمیسیون اصل ۹۰ ارائه شده که در مجلس نهم به آن رسیدگی خواهد شد و تا پایان امسال بررسی و تعیین تکلیف می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار