صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کی روش برنامه‌هایش را تا خرداد 92 ارائه کرد!

کد خبر: ۲۸۹۴۷۴
| |
2834 بازدید
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در نشست با رئیس و دبیر فدراسیون فوتبال برنامه‌هایش را تا خرداد ۹۲ ارایه کرد.
 
به گزارش خبرگزای فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، نشست مشترک کی‌روش سرمربی تیم ملی و علی کفاشیان رئیس فدراسیون و همچنین مهدی محمد نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال امروز برگزار شد.

در این نشست کارلوس کی‌روش برنامه‌هایش را تا خرداد 92 به فدراسیون ارائه داد.

این برنامه شامل مراحل آماده‌سازی تیم ملی برای حضور در رقابت‌های غرب آسیا، رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا 2015 استرالیا و رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل بود.

در برنامه های کارلوس کی روش تقویم اردو‌ها و زمان آنها و همچنین همه جزئیات لازم مشخص شده بود و قرار شد برنامه زمانی اردوهای تیم ملی تا خرداد 92 در اختیار سازمان لیگ و باشگاه‌ها قرار بگیرد و وی از باشگاه‌ها خواست تا درباره این برنامه نظرات‌شان را ارائه کنند.

همچنین کی روش از کارشناسان فوتبال خواست تا هر نظری درباره تیم ملی دارند آن را به فدراسیون فوتبال ارائه کنند.

در پایان جلسه برنامه تیم برای حضور در رقابت‌های غرب آسیا در کویت و چگونگی حضور در این کشور بررسی شد و تیم ملی فوتبال ایران صبح جمعه تهران را به مقصد کویت ترک خواهد کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟