صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عامل ارسال ايميل هاي تهديدآميز به دام افتاد

کد خبر: ۲۸۹۳۲۹
| |
3286 بازدید
جواني که با ارسال ايميل هاي تهديدآميز قصد هتک حرمت خانم جواني را داشت، با تلاش پليس دستگير شد و به جرم خود اعتراف کرد.

رئيس پليس فتاي خراسان رضوي روز گذشته در گفت وگوي اختصاصي به خراسان گفت: خانم جواني با تسليم شکايتي به پليس عنوان کرد: از چندي قبل ايميل هاي تهديدآميزي را دريافت مي کنم که فردي قصد دارد موجب هتک حرمتم شود و آسايش را از من سلب کرده است.

سرهنگ سيدمحسن عرفاني افزود: کارآگاهان با انجام يک سري فعاليت هاي اطلاعاتي در فضاي مجازي، موفق به دستگيري متهم شدند. اين جوان ۲۰ ساله اعتراف کرد: وقتي براي انجام کاري به بانک رفته بودم خانم جواني در حال پرکردن فرم مشخصات شخصي خود بود که من مشخصات وي و آدرس ايميلش را يادداشت کردم و قصد داشتم از اين طريق با او رابطه دوستي برقرار کنم اما وقتي با مخالفت اين دختر روبه رو شدم، وي را تهديد به هتک حرمت کردم. رئيس پليس فتا همچنين از دستگيري متهمي خبر داد که با ايجاد صفحه اي مشابه سايت يکي از شرکت هاي معتبر مشهد از نام و اعتبار اين شرکت سوءاستفاده مي کرد.

سرهنگ عرفاني افزود: معمولا اين افراد با هدف اخاذي و کلاهبرداري مرتکب جرم مي شوند اما بلافاصله در فضاي مجازي توسط پليس شناخته و به دستگاه قضايي معرفي مي شوند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟