صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مبنای ارز در بودجه 92 محدوده نرخ مرکز مبادلات است

کد خبر: ۲۸۹۲۵۱
| |
2867 بازدید
سخنگوی مرکز مبادلات ارزی گفت: مبنای تصمیم‌گیری درباره نرخ ارز در بودجه سال آینده در محدوده نرخ مرکز مبادله خواهد بود و هدف این است که آثار و تبعات شوک‌های خارجی بر اقتصاد ایران حذف شود یا به حداقل برسد.

به گزارش مهر، صمد کریمی در گفتگویی رادیویی گفت: تقویت عرضه ارز در این مرکز در اولویت بانک مرکزی است و با توجه به اینکه تراز پرداخت های خارجی کشور مثبت است و در سال آینده هم مثبت پیش بینی می شود ، انتظار داریم نرخ ارز در آینده تغییر نوسانی نداشته باشد.

وی همچنین با اشاره به همکاری صادرکنندگان در تامین ارز واردکنندگان اظهارداشت: ارز مسافرتی هم یک بار در سال به میزان 300 دلار یا معادل آن به ارزهای دیگر پرداخت می شود.

سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور تاکید کرد: تراز تجاری کشور تا پایان سال وضع خوبی دارد و تا پایان سال جاری ثباتی که در بازار ارزی کشور ایجاد شده است ، ادامه خواهد داشت.

کریمی گفت : برای سال92برنامه ریزی می‌کنیم و این اطمینان را به همه فعالان اقتصادی می‌دهیم که در آینده هم شاهد ثبات در بازار ارز کشور خواهیم بود و همه برنامه ها و تلاش های ما در همین جهت است.

وی اظهارداشت: مبنای تصمیم گیری درباره نرخ ارز در بودجه سال آینده هم در محدوده نرخ مرکز مبادله خواهد بود و هدف این است که آثار و تبعات شوک‌های خارجی بر اقتصاد ایران حذف شود یا به حداقل برسد. در آینده واردات مواد اولیه ، کالاهای واسطه‌ای و سرمایه‌ای برای بخش‌های تولید و یا همان خانواده تولید که گروه کالایی سه تا هفت است، شتاب می‌گیرد و با تقویت طرفهای عرضه و مدیریت تقاضای ارز درصدد هستیم حمایت از بخش تولید را افزایش دهیم.

پیش از این، رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با تشریح ویژگی‌های بودجه 92، از رویکرد "انقباضی شدید" در این لایحه سخن گفته و افزوده بود: به طور قطع قیمت‌گذاری ارز در لایحه بودجه سال آینده کمتر از قیمت ارز در مرکز مبادلات ارزی خواهد بود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار