صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نوری‌فر مدیر رسانه‌ای وزارت ورزش شد

کد خبر: ۲۸۸۷۷۵
| |
2221 بازدید

طی حکمی از سوی رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان محمد نوری فر به عنوان مسوول ارتباط با رسانه های این مرکز معرفی شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، طی حکمی از سوی اژدر شهابی، محمد نوری فر به عنوان مسوول ارتباط با رسانه های مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی ابن وزارتخانه منصوب شد.

در حکم شهابی به نوری فر آمده است : با توجه به سوابق رسانه‌ای و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مسوول ارتباط با رسانه های این مرکز منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به پروردگار متعال ، توان و پتاسنیلهای موجود در رسانه‌ها و استفاده از ظرفیتهای حوزه ورزش وجوانان در انجام امور محوله همسو با اهداف عالیه وزارت ورزش وجوانان موفق و سربلند باشید.

وی سابقه روزنامه‌نگاری در عرصه مطبوعات و همچنین مدیریت روابط عمومی و مشاوره رسانه‌ای باشگاه استقلال را در کارنامه فعالیت حرفه‌ای خود دارد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟