ائتلاف مخالفان سوری دوام زیادی نمی آورد
رئیس فراکسیون فلسطین و مقاومت اسلامی با بیان اینکه تنها راه بازگشت ثبات و آرامش به سوریه دخالتنکردن کشورهای خارجی در امور داخلی دمشق است،گفت: ائتلاف مخالفان سوری که با هدف مبارزه با دولت بشار اسد تشکیل شد، دوام زیادی نمیآورد.
مجتبی رحماندوست در خصوص هشدار روسیه بر دخالت نکردن کشورهای خارجی در تحولات سوریه، اظهار داشت: از ابتدای پیدایش بحران در سوریه کشورهای غربی با شانتاژ کشورهایی مانند ترکیه و عربستان به دنبال ساقط کردن دولت مردمی در سوریه هستند.
نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی کشورها به صورت علنی در امور داخلی سوریه دخالت می کنند، تصریح کرد: نخست وزیر ترکیه در اظهارنظر اخیر خود تنها راه بازگشت ثبات به سوریه را ساقط شدن دولت بشار اسد دانسته که این موضع گیری نمونه آشکاری از دخالت در امور داخلی سوریه است.
وی ادامه داد:غرب پس از شکست اسرائیل در جنگ دوم غزه امروز با افزایش فشار بر کشورهای مخالف دولت بشار اسد سعی دارد از این طریق بر جبهه مقاومت تاثیربگذارد تا شکست اخیر رژیم صهیونیستی را جبران کند.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم ،افزود: پس از شکستهای پی درپی معارضین در مبارزات میدانی با دولت بشار اسد این ائتلاف سوری هنوز سعی دارد وانمود کند که از مواضع خود عقب نشینی نکردهاست.
رئیس فراکسیون فلسطین و مقاومت اسلامی با بیان اینکه دامنه بحران در سوریه به کشورهای همسایه سرایت نخواهد کرد، خاطرنشان کرد: با گذشت بیست ماه از تحولات سوریه، ارتش این کشور در پاکسازی شهرها از عوامل تروریستی موفق بوده و مانع گسترش دامنه بحران به کشورهای همسایه شده است.
روسیه طی انتقادی از کشورهای حامی تروریست سوری هشدار داد که تنها راه بازگشت ثبات و آرامش به این کشور را عدم مداخله غرب است.


