صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
انحراف 70درصدی در اجرای اصل 44؛

معلوم بود همه چیز را سر تحریم می‌شکنند!

بسیاری از بنگاه های واگذار شده هنوز با مدیریت دولت اداره می شود و این هدف اصل 44 نبود ، کما اینکه در دیدارهای متعددی که مسئولین با مقام معظم رهبری داشتند ، تذکراتی در این باب ایراد کردند ؛ تخلفات صورت گرفته هم توسط کمیسیون نظارت بر اصل 44 در مجلس هشتم و نهم ، به قوه قضاییه ارجاع شده است
کد خبر: ۲۸۸۴۸۲
| |
6514 بازدید
محمد سقایی دبیر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی اعتدال ، گفت: نظر مقام معظم رهبری در اجرای صحیح اصل 44 بود ، محقق نشد و فاصله اقداماتی که در اصل 44 باید انجام می شد ، با آنچه صورت گرفت زیاد بود ؛ با بررسی عملکرد دولت می بینیم انحراف زیادی از اهداف وجود دارد و بیش از 70 درصد از این قانون انحراف داریم.

عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی گفت:  به جای این که بخش خصوصی را درگیر کرده و از سرمایه موجود حد اکثراستفاده شود تا با رکود اقتصادی مقابله شود ، آمدند و امور را به بنگاه های شبهه دولتی واگذار کردند.

نماینده مردم استهبان و نی ریز در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از بنگاه های واگذار شده هنوز با مدیریت دولت اداره می شود و این هدف اصل 44 نبود ، کما اینکه در دیدارهای متعددی که مسئولین با مقام معظم رهبری داشتند ، تذکراتی در این باب ایراد کردند ؛ تخلفات صورت گرفته هم توسط کمیسیون نظارت بر اصل 44 در مجلس هشتم و نهم ، به قوه قضاییه ارجاع شده است.

دبیر کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هدف از اجرای اصل 44 ، عدم تصدی گری دولت و و سپردن کار اجرا به بخش خصوصی و در نتیجه رونق فضای کسب و کار بود ، ولی این مساله رخ نداد.

سقایی خاطرنشان کرد: بهانه کردن تحریم ها هم بی دلیل است ؛ تحریم ها که ناگهانی نبود و ما می دانستیم تحریم می شویم ؛ اگر این قانون درست اجرا شده بود و تولید حمایت می شد ، مشکلات کنونی وجود نداشت ؛ در مقابله با تحریم ها هم هیچ راهی جز اینکه تولید را به کیفیت بالا برسانیم و تولید را رشد دهیم ، نداریم ، ولی وقتی این اتفاق رخ نداد ، معلوم است همه چیز را سر تحریم می شکنند و از پذیرفتن مسئولیت شانه خالی می کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟