صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماجرای پیامکی که روز عاشورا منتشر شد

کد خبر: ۲۸۸۰۷۷
| |
56594 بازدید
|
۲
ظاهر پیامک بسیار حکیمانه است. اما بسیار آرام و حساب شده با کلمات بازی شده است. اوایل پیروزی انقلاب بعضی روزنامه ها چنین تشکیک هایی را ایجاد نمودند که امام فرمودند عزاداریها باید به همان صورت انجام شود و هرچه داریم از محرم و صفراست.

به گزارش فرهنگ نیوز در طول تاریخ، دشمنان اسلام دریافته اند یکی از کلیدی ترین عوامل حیات اسلام خون شهدای کربلا و نهضت حضرت سید الشهداست. اما آنچه حائز اهمیت است شناخت سلاح های دشمن و نحوه ایجاد تشکیک آنهاست. 

یکی از این ابزارها، ایجاد تشکیک در اهداف عاشورایی و ارزش های آن با زبان به ظاهر دوستانه است. به عنوان مثال پیامکی در اوج روزهای عزاداری اهل بیت (ع) به صورت انبوه منتشر گردید که یکی از مصادیق این موضوع می باشد. در این پیامک عنوان شده است:

"محرم و صفر زمان بالیدن است نه فقط نالیدن، بساطش آموزه است نه موزه، تمرین خوب نگریستن است نه خوب گریستن، نماد شعور مذهب است نه فقط شور مذهب. منتظران مهدی (عج) به هوش باشند که حسین(ع) را منتظرانش کشتند."

استاد رجبی دوانی در برنامه ای تلویزیونی در این باره گفت: ظاهر پیامک بسیار حکیمانه است. اما بسیار آرام و حساب شده با کلمات بازی شده است. اوایل پیروزی انقلاب بعضی روزنامه ها چنین تشکیک هایی را ایجاد نمودند که امام فرمودند عزاداریها باید به همان صورت انجام شود و هرچه داریم از محرم و صفراست.

حضرت را منتظرانش به شهادت نرساندند. منتظران حضرت در کوفه نماندند و از آنجا گریختند. تعدادی دیگر نیز چون حجاج ابن مسروق، نافع ابن هلال و ... در بین راه خود را به امام رساندند. 

آنها از منتظران بودند. لذا نباید تصور کرد که این پیامک ها از واقعیتی سخن می گویند."

حجت الاسلام قرائتی نیز در برنامه سمت خدای روز گذشته با عنوان کردن این موضوع که مراجع ما بیش از همه گریه می کردند و بیش از همه هم فکر می کردند در پاسخ به تشکیک دیگری که وهابیت درباره زیارت و طواف حرم امام حسین علیه السلام می نمایند گفت:
در حج یک کعبه داریم که حاجیان دورش می گردند. در کنار آن حجر اسماعیل است که حاجیان نباید از داخل آن طواف کنند. یعنی در حین طواف به خانه ی خدا باید دور حجر اسماعیل هم بگردند.اینجا قبر اسماعیل است. اسماعیل چه کرده که همه باید دور او بگردند. اسماعیل به پدرش گفت: آنچه خدا امر کرده است انجام بده (إفعل ما تؤمر) چون این پسر ۱۳ ساله تسلیم خدا بود همه باید دور قبرش بگردند. حال ببینیم امام حسین علیه السلام چه کرد. اسماعیل یک نفر بود. حضرت ابا عبدالله (ع)، خودش و خاندانش را فدای اسلام کرد. حال نباید دور ضریحش بگردیم؟
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۲۴
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
تابناک جان، چیزی که به وضوح دارم توی جامعه می بینم اینه که ریشه بسیاری از مشکلات دینی و فرهنگی جامعه، از تشکیک شروع شده... اول شک می اندازن بین مردم، مردم هم نمی رن به مراجع معتبر رجوع کنن که شک رو برطرف کنن. خودشون میان جواب پیدا کنند. بخاطر کمبود اطلاعات نمی تونن به جواب برسن...شک تو وجودشون ریشه می کنه و سستی ایمان و عقیده می شه نتیجه اش. خود من بارها بودن کسایی که توی مسایل مختلف شک انداختن جلوم...بعضی ها رو گشتم، جواب پیدا کردم. بعضی ها رو هم نه... به صراحت بهت بگم تابناک جان، که ایمان نداشته ام رو همین شک ها سست تر کرد.
کسایی که می گن عزاداری نکنیم. بیایم فک کنیم. نه اینکه حالا مثلا واسه امام حسن مجتبی(ع) عزاداری آنچنانی نمی کنیم خیلی هم به کارهاشون فک می کنیم؟ حداقل عزاداری امام حسین(ع) یه ذره ما رو خجالت زده می کنه سعی می کنیم ماه محرم گناه هایی که می کردیم رو کمتر کنیم. حداقل پای منبر چند روحانی میشینیم، می شنویم حقایق رو.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۹
خدا خیرتون بده که مردم ر ا آگاه میکنید.کاش اشکار تر د رمورد این پیامک صحبت کنید.تامردم عقایدشون با یک پیامک به لغزه نیفتدودیگرشاهد اینچنین تبلیغات موزیانه ای نباشیم.خدا صاحبمون رو زودتربرسونه.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟