صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مسابقات فوتبال دستی برای رقابتهای جهانی

تیمهای فوتوالی بارسا، رم و لاتزیو در راه ایران

کد خبر: ۲۸۷۸۰۳
| |
3063 بازدید

رئیس انجمن فوتوالی از برگزاری تورنمنت چهارجانبه با دعوت از تیمهای بارسلونا، لاتزیو و رم خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید حسین موسوی شفیق در گفت و گو با سایت خبری فدراسیون انجمنهای ورزشی درباره برگزاری تورنمنت بین المللی چهار جانبه گفت: ابتدا قصد داشتیم این مسابقات اواخر بهمن ماه امسال بمناسبت دهه فجر برگزار شود که دو تیم لاتزیو و آس رم ایتالیا به دلیل درگیری با مسابقات لیگ اروپا نمی توانستند در این زمان به کشورمان سفر کنند. لذا به آنها تاریخ اسفند ماه سالجاری را پیشنهاد دادیم.

موسوی شفیق ادامه داد: اگر با تاریخ جدید موافقت شود، این تورنمنت اواخر سالجاری در کیش یا قشم برگزار می شود که البته جزیره کیش اولویت اول ما برای میزبانی خواهد بود.

وی افزود: تیمهای بارسلونای اسپانیا و منتخب پرسپولیس و استقلال، دیگر تیمهای شرکت کننده در این تورنمنت بین المللی هستند.

رییس انجمن فوتوالی، برگزاری نخستین دوره مسابقات قهرمانی کشور را پراهمیت توصیف کرد و گفت: تلاش می کنیم تا این رقابتها را با حضور 16 تیم فعال در بندرعباس برگزار کنیم.

وی افزود: مسابقات قهرمانی کشور، نخستین محک جدی ما به شمار می آید و بر این باوریم تا استانهای فعال، حضوری پربار در آن داشته باشند.

وی افزود: در حال حاضر 11 استان در رشته مهیج و پرطرفدار فوتوالی فعال هستند و بعضا نیز در حال راه اندازی این ورزش هستند. اگر سقف تیمهای استانها به عدد 16 نرسد، احتمالا برخی از استانهای قدرتمند با دو تیم در مسابقات قهرمانی کشور حضور خواهند یافت.

رییس انجمن فوتوالی اضافه کرد: مسابقات قهرمانی کشور از تاریخ 5 تا 8 دیماه آینده به میزبانی شهرستان بندرعباس برگزار می شود و برای برگزاری هرچه بهتر آن، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

رییس انجمن فوتوالی درباره برگزاری کلاس بین المللی مربیگری گفت: با "مارکو اوکتاویو" مربی برزیلی تیم ملی ساحلی کشورمان مذاکراتی انجام داده ایم و ایشان برای تدریس کلاس اعلام آمادگی کرده است. البته پس از رهایی وی از مسابقات قهرمانی آسیا، این کلاس را در تهران برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: اوکتاویو علاوه بر آنکه سرمربی تیم فوتبال ساحلی ایران است، نایب رییس فدراسیون جهانی فوتوالی نیز است. لذا حضور مربیان در این کلاس پیشرفته از جهات بسیاری حائز اهمیت خواهد بود.

موسوی شفیق در پایان گفت: نخستین دوره کلاس داوری فوتوالی نیز روزهای 16 و 17 آذرماه جاری در شهرستان اراک برگزار می شود.

* مسابقات انتخابی فوتبال دستی برای مسابقات جهانی فرانسه

مسابقات فوتبال دستی انتخابی تیم ملی بزرگسالان بمنظور شرکت در مسابقات جهانی فرانسه، فردا (پنجشنبه) و جمعه در باشگاه "شهر آراء" تهران برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، این رقابتها با حضور 64 بازیکن از استانهای کشور (طبق سهمیه) حضور می یابند تا 16 نفر به اردوی تیم ملی دعوت شوند.

این 16 نفر به همراه 9 نفر اعضای تیم ملی در اردوی تدارکاتی حضور می یابند تا در نهایت 9 بازیکن برای شرکت در مسابقات جهانی فرانسه معرفی شوند.

اردوی تدارکاتی تیم ملی فوتبال دستی از اول دیماه آغاز خواهد شد. رقابتهای فوتبال دستی جهانی فرانسه از تاریخ 14 تا 17 دیماه در شهر نانت برگزار خواهد شد.

* اردوی نهایی تیم ملی کریکت برای مسابقات آسیایی

مرحله نهایی اردوی تدارکاتی تیم ملی کریکت ایران برای شرکت در مسابقات قهرمانی "سید دو" آسیا، از روز جمعه دهم آذرماه جاری در تهران برگزار می‌شود.

این مرحله از اردوی آمادگی تا روز یکشنبه دوازدهم ماه جاری در زمین شماره چهار مجموعه ورزشی آزادی تهران ادامه می یابد و سپس ملی پوشان، یک روز بعد راهی بانکوک خواهند شد.

مرحله پایانی با حضور 14 بازیکن و زیر نظر "محمود رشید دار" سرمربی پاکستانی برگزار می شود تا ملی پوشان خود را برای مصاف با رقبای آسیایی آماده کنند.

پیش از این، ملی پوشان دو مرحله اردوی تدارکاتی در شهرستان چابهار برگزار کردند، ضمن اینکه قبل از آن سرمربی پاکستانی شش دوره تمرینات آماده سازی برگزار کرد تا بهترینها را به اردو فرا خواند.

محمود رشید دار این تمرینات را در شهرهای گرگان، کرمان، تهران، مشهد، زاهدان و چابهار برگزار کرد و بازیکنان کریکت را در این مناطق محک زد.

تیم ملی ایران در مسابقات سید دو آسیا در بانکوک، روز جمعه 17 آذر با سنگاپور نبرد می کند و روز شنبه نیز با تایلند میزبان این رقابتها پیکار خواهد کرد.

این مسابقات با حضور 7 تیم در شهر بانکوک مرکز تایلند از تاریخ 17 تا 23 آذرماه سالجاری برگزار می شود که در نهایت دو تیم برتر راهی سید یک آسیا خواهند شد.

در گروه یک، تیمهای ایران – سنگاپور و تایلند و در گروه دو، تیمهای بحرین – قطر – چین و میانمار (برمه) باهم پیکار خواهند کرد.

* برگزاری مسابقات اسکی روی آب قهرمانی کشور

مسابقات اسکی روی آب قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد.

"مجید قدمی" دبیر انجمن اسکی روی آب در این خصوص گفت: این مسابقات روز پنجشنبه شانزدهم آذرماه جاری در این دریاچه برگزار می شود که هم جنبه قهرمانی کشور خواهد داشت و هم اینکه بهترینها را مد نظر خواهیم گرفت تا آنها را به رقابتهای آتی برون مرزی اعزام کنیم.

وی افزود: در تقویم انجمن اسکی روی آب، حضور در چند مسابقه معتبر آسیایی و جهانی گنجانده شده که در صورت وجود شرایط و موافقت مسوولان، ملی پوشان را به این مسابقات اعزام خواهیم کرد. بر این باور هستیم تا چهره های مستعد را شناسایی کنیم تا در صورت حضور در رقابتهای مهم بین المللی، دستمان پر باشد.

قدمی اضافه کرد: رقابتهای قهرمانی کشور در قسمتهای "اسلالوم"، "پرش از سکو" و "تریک" برگزار خواهد شد.

دبیر انجمن اسکی روی آب در ادامه گفت: در حال ثبت نام تیمهای علاقه مند هستیم و امیدواریم استانها با حمایت مسوولان، حضوری پرقدرت در مسابقات قهرمانی کشور داشته باشند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار