صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گزارش تمرین پرسپولیس

خداحافظی کریمی با ژوزه

کد خبر: ۲۸۷۶۲۰
| |
6540 بازدید

علی کریمی برای حضور در جلسه انتخاب بهترین بازیکن سال آسیا در پایان تمرین امروز با ژوزه خداحافظی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم پرسپولیس از ساعت 10:30 امروز با حضور در زمین درفشی‌فر یک جلسه تمرین کرد.

* علی کریمی به دلیل اینکه امروز برای حضور در مراسم انتخاب بهترین‌های آسیا راهی کوآلامپور می‌شود، قرار بود امروز به تمرین نیاید اما با این وجود با حضور در درفشی‌فر 2 ساعت با فیزیوتراپ تیم تمرین کرد. او در پایان تمرین پس از صحبت با ژوزه و شیرینی از آنها خداحافظی کرد تا به کوالالامپور برود.

* بازیکنان روی توپ‌های ارسالی و ضربات شروع مجدد تمرین کردند.

* اعضای کادر فنی پرسپولیس از شرایط آب و هوایی انزلی سؤال می‌کردند، گفته می‌شود پرسپولیسی‌ها نماینده‌ای را برای اطلاع از این موضوع به انزلی فرستادند.

* در ابتدای تمرین مانوئل ژوزه با بازیکنان صحبت کرد، او گفت: در پرسپولیس لیست مازادی نداریم و به حرف‌ها و شایعاتی که مطرح می‌شود توجه‌ای نکنید. تا نیم فصل کار می‌کنیم و هنوز هیچ چیزی مشخص نیست.

* با توجه به بارش باران صبح امروز زمین درفشی‌فر خیس بود.

* مانوئل ژوزه برای مهاجمان تمرینات ویژه‌ای در نظر گرفته بود.

* اسماعیل‌زاده و قاضی به صورت اختصاصی در کلینیک کار خود را دنبال می‌کردند.

* معدنچی و نیلسون امروز در تمرینات گروهی حاضر شدند. معدنچی کمی از ناحیه پا احساس درد می‌کرد.

* تمرین امروز پرسپولیس حدود 40 دقیقه به طول انجامید. پرسپولیسی‌ها ساعت 17:30 عصر امروز راهی انزلی می‌شوند. دیدار تیم های ملوان و پرسپولیس فردا ساعت ۱۵:۱۵ در ورزشگاه تختی انزلی برگزار می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟