صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
میرکاظمی:

ارزش دلار کمتر از ۲ هزار تومان است

کد خبر: ۲۸۷۶۰۹
| |
3123 بازدید

رییس کمیسیون انرژی مجلس میگوید:عده ای به صورت طبیعی علاقه مند قاچاق هستند ،برخی دیگر می خواهد سفته بازی کنند و به هر دلیلی تقاضای کاذب به بازار وارد می کنند؛مدیریت اقتصادی در کنار تقاضای واقعی باید این موارد را نیز لحاظ و مدیریت کند.

مسعود میرکاظمی رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به ثبات نسبی بازار ارز به پایگاه خبری تحلیلی اعتدال گفت: امید داریم ارز به نرخ واقعی برسد ، نرخی که در بازار تعیین می شود و بتواند با ثبات بماند با با مدیریت شناور شده کنترل شود.

نماینده مردم تهران افزود:  باید قیمت ارز مدیریت شده باشد و تمام فاکتورهای اصلی در آن لحاظ شود؛ تورم داخلی و خارجی و کاهش ارزش دلار بین سایر ارز ها باید در محاسبه قیمت بازار داخلی لحاظ شود.

وی گفت: با ملاحظه تمامی موارد ، فکر نمی کنم قیمت واقعی دلار از  ۲ هزار تومان فراتر برود اما باید باز منتظر اعلام و محاسبه نرخ واقعی بر مبنای فاکتورهای موثر باشیم.

میرکاظمی گفت: عده ای به صورت طبیعی علاقه مند قاچاق هستند ، برخی دیگری می خواهد سفته بازی کنند و به هر دلیلی تقاضای کاذب به بازار وارد می کنند ؛ مدیریت اقتصادی در کنار تقاضای واقعی باید این موارد را نیز لحاظ و مدیریت کند.

وی در خاتمه گفت: مجلس قصد دارد اقدامی کند که تقاضای کاذب در بازار ارز از بین برود ، یعنی تقاضای واقعی برای واردات کالا به دست بیاید و از سوی دیگر اگر به مکانیسمی برسیم که عرضه از سوی صادر کنندگان و بانک مرکزی ، تقاضا را پوشش دهد به ثبات نرخ خواهیم رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار