صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بدهی سه ماهه تامین اجتماعی به داروخانه‌ها

کد خبر: ۲۸۷۳۵۵
| |
2324 بازدید
نایب رییس انجمن داروسازان ایران گفت: هر ماه 2.5 میلیارد تومان بیمه‌ها به مراکز درمانی و داروخانه‌ها بدهکار هستند.
 
علیرضا شهریاری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: با توجه به این که قانونی مبنی بر پرداخت به موقع بیمه‌ها تصویب شده است ولی باز هم بیمه‌ها در حق مراکز درمانی کم لطفی می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی سه ماه است که حق بیمه داروخانه‌ها را پرداخت نکرده است، تصریح کرد: از بیمه می‌خواهیم تا نسبت به پرداخت به موقع حق بیمه خود اقدام کنند چرا که اگر حق بیمه خود را به موقع ندهند شرکت‌های داروسازی به داروخانه‌ها فشار می‌آورند، علاوه بر آن داروخانه‌ها نمی‌توانند داروی مورد نیاز خود را تهیه و ذخیره کنند در نتیجه بیماران متحمل خسارت خواهند شد.
 
شهریاری با بیان اینکه اگر بیمه‌ها حق بیمه خودشان را پرداخت کنند مشکلات داروخانه‌ها بلافاصله حل خواهد شد، ادامه داد: شرکت‌های داروسازی در لحضه تحویل بار پول خود را تحویل می‌گیرند لذا ما به مردم نمی‌توانیم بگوییم به دلیل دیرکرد بیمه نسخه شما را نمی‌توانیم بپیچیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار