صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کريسمس كنسرت شجريان را لغو كرد

مسئول فروش بليت اين کنسرت در دبي اعلام کرد، علت اصلي لغو کنسرت، هم‌زماني با عيد کريسمس و سال جديد ميلادي است که تالار دانشگاه آمريکايي در دبي به مراسم و برنامه‌هاي کريسمس اختصاص يافته است!
کد خبر: ۲۸۷۳
| |
4328 بازدید

هم‌زماني اجراي كنسرت با عيد کريسمس و سال جديد ميلادي و اختصاص تالار دانشگاه آمريکايي دبي به مراسم‌ و برنامه‌هاي ديگر، دليل لغو كنسرت محمدرضا شجريان و گروهش در امارات متحده‌ عربي ـ دبي ـ عنوان مي‌شود. در هر صورت، در حالي که کمتر از دو هفته ديگر به زمان اجراي کنسرت محمدرضا شجريان در دبي مانده بود، دانشگاه مورد اشاره از برگزاري كنسرت استاد آواز ايران صرف نظر كرد.

به گزارش ايسنا، اين در شرايطي است که دوست‌داران موسيقي سنتي از روز نخست اعلام برنامه، بليت‌هايي با قيمت‌هاي بيش از يکصد هزار تومان در امارات خريداري کرده بودند.
گفته مي‌شود كه مسئولان طرف قرارداد با مدير برنامه‌هاي شجريان به ‌طور يک‌جانبه قرارداد را لغو کرده و کنسرت نيز برگزار نخواهد شد.

مسئول فروش بليت اين کنسرت در دبي اعلام کرد، علت اصلي لغو کنسرت، هم‌زماني با عيد کريسمس و سال جديد ميلادي است که تالار دانشگاه آمريکايي در دبي به مراسم و برنامه‌هاي کريسمس اختصاص يافته است!

وي درباره‌ بليت‌هايي كه بعضا با چند برابر قيمت خريداري شده است، اظهار کرد: ما تا يک ماه ديگر صبر مي‌کنيم تا تکليف برگزاري اين کنسرت مشخص شود؛ در صورتي ‌که کنسرت اجرا نشد، افرادي که بليت تهيه کرده‌اند، مي‌توانند تنها مبلغ مشخص‌شده روي بليت را باز پس گيرند.

وي گفت: قيمت بليت‌ها از 150 تا 300 درهم بوده، در حالي‌ که افرادي با مبلغ بيش از 450 درهم نيز آن‌ها را خريداري کرده‌اند؛ ما مسئول قيمت‌هاي بالا نيستيم و تنها قيمت درج‌شده روي بليت را بازخواهيم داد.

اين در حالي است كه كتايون خوانساري، همسر شجريان، گفت: به‌ طور قطع كنسرتي تا نوروز در دبي برگزار نخواهد شد، پس از آن نيز برگزاري اجرا در شهر دبي بعيد خواهد بود.

در حالي که شور و هيجان ايرانيان مقيم امارات براي شرکت در کنسرت استاد آواز ايران رو به افزايش بود، پس از اعلام خبر لغو کنسرت ايرانيان مقيم را با حسرت و نگراني روبه‌رو کرد.
قرار بود کنسرت يادشده روزهاي 29 و 30 آذر ماه سال جاري در تالار آمفي تئاتر دانشگاه آمريکايي دبي برگزار شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟