صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام آمادگی ۱۷۵ نماینده برای سفر به غزه

کد خبر: ۲۸۶۷۷۸
| |
2157 بازدید

رییس فراکسیون فلسطین و مقاومت اسلامی، گفت: تاکنون ۱۷۵ نفر از نمایندگان برای سفر به غزه با هدف کمک به مردم مظلوم فلسطین اعلام آمادگی کرده‌اند.

مجتبی رحماندوست در گفت‌و گو با خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری خانه ملت،‌ با بیان اینکه کمک به مردم مظلوم و مستضعف غزه جزء اصول قانون اساسی جمهوری اسلامی است، گفت: تعدادی از نمایندگان مجلس نهم برای اعزام به غزه به منظور کمک به فلسطینیان اعلام آمادگی کرده‌اند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه اعلام آمادگی نمایندگان برای سفر به غزه در راستای اجرای اصل ۱۵۴ قانون اساسی است، افزود:  تاکنون ۱۷۵ نفر از نمایندگان برای حضور در غزه اعلام آمادگی کرده‌اند که پیش‌بینی می‌شود در روزهای آینده این تعداد افزایش یابد.

جنگ رژیم صهیونیستی با باریکه غزه امروز وارد هشتمین روز خود شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟