صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آلبوم "زار چون ابر بهار" رونمایی شد

کد خبر: ۲۸۶۷۲۷
| |
8321 بازدید
به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع)، مجموعه ی سوگواره های عاشورایی «زار چون ابر بهار» در سرای روزنامه نگاران  ایران و با حضور "محمد هادی موذن"مشاور عالی شهردار تهران، "مجید امرایی" دبیر سرای روزنامه‌نگاران و جمعی از اصحاب رسانه و دست‌اندرکاران تولید این اثر رونمایی شد.

به گزارش تابناک این آلبوم که حاوی نوحه ها و مرثیه های اصیل عاشورایی در قالب موسیقی آئینی - مذهبی است با رویکردی نو به تولید رسیده است. قطعات این آلبوم موسیقی از میان بیش از 50 مرثیه ی قدیمی و جدید انتخاب و با تنظیم تازه موسیقایی عرضه شده که برخی از آنها به گوش مخاطبان آشناست.


در این مراسم، آقای امرایی دبیر سرای روزنامه نگاران ایران طی سخنانی، رسانه موسیقی را کهن ترین رسانه ها مطرح و تأکید نمود که این رسانه می تواند در رساندن پیام به مخاطب نقش به سزایی داشته باشد. مجید امرایی افزود: ترویج اعتقادات دینی و نهادینه کردن فرهنگ اصیل عاشورا مهمترین اهداف رسانه های اسلامی است و ما می توانیم با به کارگیری هنر موسیقایی و تولید آثار فاخر و ارزشمند، روح دینی و باورمندی به آرمان های اصیل عاشورا در دل و جان مخاطب غنا بخشیم.

در ادامه این مراسم آقای دکتر محمدهادی موذن مشاور عالی و رییس گروه مشاوران شهرداری تهران به ایراد سخن پرداخت و اظهار داشت: زنده نگه داشتن عاشورا تکلیف واجب است و بر همه ی ماست که در انجام این واجب کوشا باشیم و به هر نحوی که می توانیم در این رسالت بزرگ نقش خود را ایفا کنیم.

دکتر موذن در بخش دیگر این نشست در مورد این اثرافزود: هر کاری که انسان برای امام حسین(ع) می کند ماندگارترین کارهاست و اشکی که برای امام حسین(ع) بریزد بر هر دردی دواست. 


در پایان این نشست، مدیر عامل موسسه فرهنگی گلستان هزار و یک نقش در خصوص روند تولید این اثر گزارش کوتاهی ارائه داد و گفت: نزدیک به ۶ ماه روی این پروژه کار شد و نزدیک به ۵۰ نوحه مورد بررسی قرار گرفت و ضبط شد که در آخر با انتخاب 8 ملودی نوحه و افزودن دو کار دیگر توسط موسسه به دست تنظیم با رویکردی متفاوت سپرده شد و در نهایت توسط یکی از خوانندگان جوان و خوش صدا به اجرا درآمد.

گفتنی است آلبوم عاشواریی «زار چون ابر بهار» شامل 14 قطعه است که 10 قطعه آن به شکل سوگواره و مبتنی بر ردیف موسیقی اصیل ایرانی و با تنظیم ارکسترال ساخته شده و 4 قطعه دیگر شامل اشعاری متناسب با فضای محرم و مرتبط با قطعات است که به صورت دکلمه اجرا گردیده است.

مدیریت هنری و تولید این آلبوم با آقای حمیدرضا خلج اسدی و به خوانندگی آقای مهدی تفکری و تنظیم این اثر با آقای شایان کریمی بوده است. همچنین دکلمه اشعار را استاد بهروز رضوی به عهده داشته و توسط موسسه فرهنگی هنری گلستان هزار و یک نقش منتشر شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟