صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مسكن مهر؛ دیرکرد در تحويل، مشكلات در زيرساخت؛

وقتی مسکن مهر در بستر رودخانه ساخته می‌شود!

در مورد بسیاری از واحدهای مسکن مهر زیرساخت‌های اولیه نیز در نظر گرفته نشده است، در برخی مناطق نزدیک دو هزار واحد مسکن مهر ساخته شده، ولی نه تنها برای این واحد‌ها زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز پیش‌بینی نشده، بلکه درباره ساخت مدرسه و فضای سبز نیز هیچ تدبیری اندیشیده نشده است
کد خبر: ۲۸۶۵۶۷
| |
15325 بازدید
طرح مسکن مهر از جمله ابتکارات دولت نهم بود که تلاش داشت شمار بسیاری از هموطنان را از دغدغه بی‌مسکنی نجات دهد. این طرح با استقبال چشمگیر مردم همراه و کار ساخت‌و‌ساز‌ها نیز انجام شد. اما اکنون مسکن مهر در شهرهای گوناگون با مشکلات متعددی همراه است. دیرکرد در تحویل به مردم، رعایت نشدن برخی استاندارد‌ها، تعهد نداشتن به وعده‌های پیشین و همچنین جانمایی نادرست و غیرایمن از جمله مشکلاتی است که برخی پروژه‌های مسکن مهر را درگیر خود ساخته است.

به گزارش «تابناک»، احمدعلی مقیمی، نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: به واسطه کندی اجرای این پروژه‌ها، برخی متقاضیان درصدد انصراف از درخواست مسکن خود در شهرستان هستند. زمین‌های مسکن مهر برای ساخت مسکن اقشار کم درآمد از طریق دولت ارزان و رایگان در اختیار تعاونی‌ها قرار گرفته است؛ بنابراین، نباید اموال بیت المال به اسانی معطل کم کاری پیمانکاران در اجرای پروژهایی نظیر مسکن مهر شود.

وی افزود: پرداخت بهنگام هزینه‌های ساخت و ساز پیمانکاران از سوی سازمان مسکن و شهرسازی و نهادهای مسئول، مورد تأکید ماست. متأسفانه بانک‌ها هم در روند اجرای طرح‌های مسکن مهر شرق مازندران کم‌کاری می‌کنند. مسئولان باید در امانتداری و پاسداری از عرصه‌های طبیعی و بیت المال جدیت بیشتری صورت دهند. با توجه به تخریب بسیاری از واحدهای مسکونی شهری و روستایی بهشهر در سیل یک ‌ماه گذشته، از مسئولان شورای مسکن می‌خواهیم تا در راستای تسریع در ساخت مسکن برای سیل‌زدگان جدیت داشته باشند. متأسفانه روند اجرای طرح مسکن مهر در بهشهر نگران‌کننده است.

محمد دامادی، نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس نیز گفت: مسکن مهر می‌توانست یک رویداد مثبت باشد و اتفاقا اجرای این طرح تصمیم درستی بود؛ اما واحدهای ساخته شده در قالب مسکن مهر با مشکلاتی در حوزه زیرساخت روبه‌روست و برخی واحد‌ها نیز استحکام لازم را ندارند.

وی افزود: تأمین مسکن مردم از وظایف دولت است. البته تأمین مسکن مردم از سوی دولت زمانی کار مثبتی خواهد بود که ضرر و زیان مالی و جانی را متوجه مردم نکند. متأسفانه برخی از پیمانکارانی که در طرح مسکن مهر به کار گرفته شده‌اند، به هیچ وجه کارآمد نبوده و شماری از آنان پیمانکار ساختمان نیستند که همین موضوع استحکام واحدهای مسکونی ساخته شده را زیر سؤال می‌برد.

دامادی ادامه داد: در مورد بسیاری از واحدهای مسکن مهر زیرساخت‌های اولیه نیز در نظر گرفته نشده است، در برخی مناطق نزدیک دو هزار واحد مسکن مهر ساخته شده، ولی نه تنها برای این واحد‌ها زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز پیش‌بینی نشده بلکه در مورد ساخت مدرسه و فضای سبز نیز هیچ تدبیری اندییشده نشده است. متأسفانه اشکالات مسکن مهر، بیش از نقاط مثبت آن است؛ برای نمونه، در شهرستان ساری در بستر رودخانه اقدام به ساخت مسکن مهر شده که این تصمیم از سوی مسئولان جای سؤال و بررسی دارد!

نماینده ساری گفت: همچنین ناهماهنگی بین وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذی‌ربط از دلایل مشکلات پدید آمده در مورد مسکن مهر است؛ افزون بر این، سوءمدیریت تأثیر بسزایی در آماده نبودن زیرساخت‌های مسکن مهر داشته است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟