صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قلعه نویی با 4 غایب به اصفهان بر می‌گردد

کد خبر: ۲۸۵۸۳۷
| |
4911 بازدید
هفته‌ پانزدهم لیگ برتر فردا با انجام چهار دیدار دیگر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران . پس از اتمام تعطیلی‌های لیگ که برای دیدار تیم ملی با ازبکستان انجام شده بود و در نهایت با شکست ایران همراه بود تیم‌های لیگ برتری این فرصت را دارند که بدون وقفه به کار خود در لیگ بپردازند.

یکشنبه 28 آبان

* داماش- نفت تهران، ورزشگاه عضدی رشت، ساعت 15:15

نفت تهران در مقایسه با هفته‌های ابتدایی لیگ افت محسوسی داشته، اما همچنان در رده‌های بالایی جدول حضور دارد.

شاگردان ابراهیم زاده این هفته‌ در خانه داماش به میدان می‌روند. البته داماش که در رده سیزدهم قرار دارد از این بازی خانگی هر سه امتیاز را می‌خواهد. داماش ملی‌پوشی نداشت، اما نفت تهران سوشا مکانی و یعقوب کریمی را در اردوی تیم ملی داشت. باید دید نتیجه‌ تقابل افکار ابراهیم زاده و درخشان چه خواهد بود.

* سایپا- صبای قم، ورزشگاه انقلاب کرج، ساعت 15:15

دو تیمی که عملکرد یکسانی تا به اینجای لیگ داشته‌اند و سعی کرده‌اند خود را در نیمه نخست جدول حفظ کنند برای بهبود جایگاه خود در آستانه نیم فصل به مصاف هم می‌روند.

هر دو تیم خط دفاعی خوبی دارند و باید دید مصاف این دو تیم در نهایت چه نتیجه‌ای خواهد داشت.

* فولاد- تراکتورسازی، ورزشگاه تختی اهواز، ساعت 16:40

تراکتورسازی که در چند هفته‌ گذشته با بازی‌های روان و تماشاگر پسند خود نشان داده در این فصل هم یک مدعی جدی است. این تیم برای ادامه روند خود باید در خانه فولادی به میدان برود که نسبت به ابتدای فصل در شرایط بهتری قرار دارد. تبریزی‌ها با داشتن بهترین خط حمله فکر کسب امتیازهای بازی خارج از خانه هستند، در حالی که فولاد نشان داده در اهواز زیاد به رقیبانش باج نمی‌دهد. از اردوی فولاد خبر می‌رسد آرش افشین، مهاجم این تیم در حال توافق با باشگاه لیل فرانسه است.

* سپاهان- استقلال ، ورزشگاه فولاد شهر اصفهان، ساعت 15:15

تقابل دو تیم همیشه مدعی چند فصل گذشته لیگ برتر بدون شک حساس‌ترین و جالب‌ترین بازی این هفته‌ خواهد بود. سپاهان پس از حذف از لیگ قهرمانان آسیا هنوز نتوانسته آن طور که می‌خواهد نتایج خوبی بگیرد. در مقابل استقلال با هدایت قلعه‌نویی و با وجود این که خط حمله پر انتقادی دارد امتیازهای بازی‌ها را تا جایی که می‌توانسته جمع کرده و الان به همراه ملوان در صدر جدول است. قلعه‌نویی که دو سال سپاهان را قهرمان لیگ کرده نمی‌خواهد در اصفهان برابر این تیم بازنده باشد. هر چند او چهار بازیکن تیمش را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد. امیر حسین صادقی، میلاد میداوودی، مجتبی جباری و فابیو جانواریو غایبان استقلال برابر سپاهان خواهند بود.

از سویی قضاوت این بازی را سعید مظفری زاده بر عهده دارد که در یکی، دو سال گذشته بیشتر بازی‌های دو تیم را سوت زده است و البته قضاوت بی‌انتقادی هم در این بازی‌ها نداشته است.

به گزارش ایسنا، آخرین بازی هفته‌ پانزدهم لیگ برتر دوشنبه 29 آبان بین تیم‌های پرسپولیس و ذوب آهن در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟