صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهم مردم باید در تامین هزینه‌های درمان به ۳۰ درصد کاهش یابد

کد خبر: ۲۸۵۳۳۳
| |
1924 بازدید

نماینده مردم لنگرود در مجلس نهم با اشاره به این که مردم زیادی به دلیل عدم توانایی مالی در تامین هزینه های درمان جان خود را از دست می دهند، گفت: باید سهم مردم در تامین هزینه‌های درمان از ۸۰ درصد به ۳۰ درصد کاهش یابد.

مهرداد بائوج لاهوتی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ آبان) مجلس شورای اسلامی در تذکری در رابطه با گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در مورد عدم اجرای جزء ۳ بند ۴۵ و ۴۷ قانون بودجه سال ۹۱ کل کشور گفت: استحضار دارید که براساس قانون برنامه پنجم توسعه سهم مردم در تامین درمان باید به ۳۰ درصد برسد.

نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در راستای تحقق قانون برنامه پنجم باید برای تغییر سهم مردم در تامین درمان گام‌های اساسی برداشته شود.

وی با اشاره به اقدامات مجلس در زمینه قانون برنامه پنجم توسعه گفت: بخشی از این اقدامات به گونه‌ای بود که در بحث بودجه متوجه دولت شده به طور مثال در قانون برنامه بودجه سال ۹۰ سه هزار میلیارد تومان از محل درآمد هدفمند کردن یارانه‌ها باید به وزارت بهداشت پرداخت می‌شد.

عضو کمیسیون عمران مجلس نهم با بیان این که از مبلغ سه هزار میلیارد تومان در حدود دو هزار ۲۰۰ میلیارد تومان به وزارت بهداشت تاکنون پرداخت شده است یادآور شد: علی‌رغم سپری شدن هفت ماه از سال هنوز از بودجه امسال مبلغی به بهداشت و درمان پرداخت نشده است.

وی در این زمینه توضیح داد: در بودجه امسال قرار شد از محل قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و ۶ هزار میلیارد تومانی که جزء منابع کل هدفمند کردن یارانه‌ها بود، مبلغ ۶ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت و درمان در راستای قانون برنامه پنجم توسعه پرداخت شود.

نماینده مردم لنگرود در مجلس  تاکید کرد: اگر می‌خواهیم قانون برنامه پنجم توسعه اجرایی شود باید در رابطه با هزینه‌هایی که در لایحه بودجه مشخص و پیش‌بینی شده دولت نیز اهمیت قائل شود و نسبت به پرداخت آن اقدام کند.

بائوج لاهوتی با تاکید بر این که هنوز ریالی از ۶ هزار میلیارد تومان تعیین شده به وزارت بهداشت و درمان پرداخت نشده است گفت: طبق گزارش شهریاری رییس کمیسیون بهداشت و  درمان سهم مردم در سایر کشورهای دنیا در رابطه با تامین هزینه‌های درمان تنها ۱۸ درصد است اما در ایران ۸۰ درصد هزینه‌ها را مردم به عهده دارند.

وی در ادامه خطاب به رئیس جمهور و نماینده دولت تصریح کرد: عده زیادی به دلیل نداشتن توان مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان جان خود را از دست می‌دهند لذا با توجه به این که بیمارستا‌ن‌های نیمه کاره زیادی در کشور وجود دارد و از سویی بیمارستان‌های موجود نیز از تجهیزات لازم برخوردار نیستند از مسئولان می‌خواهم تا هر چه سریعتر نسبت به انجام تعهدات خویش عمل کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار