صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دولت به بلاتکلیفی طرح های صنعتی پایان دهد

کد خبر: ۲۸۵۳۲۷
| |
1708 بازدید

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه دولت به تعهدات صنعتی خود در کرمانشاه عمل نکرده گفت: استان کرمانشاه از نظر شاخص بیکاری رتبه های آخر اشتغال زایی در کشور را به خود اختصاص داده است.

سید سعید حیدری طیب در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۲۴ آبان) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به آثار سفرهای مقام معظم رهبری و هیأت دولت اعلام کرد: انتظار همیشگی مردم این بوده که این سفرها آثار لازم را به همراه داشته باشد سفر مقام معظم رهبری که حماسه بزرگی نیز بود پیوند مردم را با رهبر بزرگشان شکل داد.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار و برکات معنوی سفر رهبر معظم انقلاب به استان کرمانشاه گفت: در این سفر دستاوردهای دیگری نیز به دست آمد که از جمله قرار شد هیأت دولت در طول سه سال مالی حداقل ۳ هزار میلیارد تومان در فصول مختلف برای توسعه و عمران این استان اختصاص دهد.

وی با اشاره به اینکه خوشبختانه سال گذشته ضمن ارائه لایحه بودجه دولت تا حدودی آثار بودجه ای این مصوبات مشاهده شده است گفت: در پایان هر سفر بودجه ردیف خاص استان کرمانشاه در سفر رهبر معظم انقلاب گنجانده شد.

حیدری طیب در ادامه تصریح کرد: مسئولان دولت و استان باید گزارش عملکرد بودجه ای را در این زمینه در اختیار مجمع نمایندگان استان کرمانشاه قرار دهند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس با اشاره به برخی پروژه هایی که در استان کرمانشاه هنوز به اجرا نرسیده است گفت: تعیین تکلیف راه آهن غرب کشور، آغاز عملیات اجرایی بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی استان کرمانشاه، توسعه فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی استان، آغاز عملیات اجرایی احداث دانشگاه جامع بین المللی اسلامی استان، اجرای طرح های صنعتی بزرگ همچون کارخانه خودروسازی در کرمانشاه و اجرایی شدن سد نسور و تونل گرمسیری سر پل ذهاب، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی، پالایشگاه آناهیتا و سایر طرح های فرهنگی نیازمند گام های اساسی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سفرهای فوق الذکر قرار شد جهش عمده ای در پروژه های مورد نظر ایجاد شود گفت: مقام معظم رهبری در سفر روحانی سال گذشته خویش به استان کرمانشاه خطاب به نمایندگان وقت و استاندار فرمودند این وظیفه شماست که با پیگیری مصوبات آنها را به مرحله اجرایی و عملیاتی برسانید.

وی در ادامه گفت: اکنون به عنوان نمایندگان مردم باید بدون هیچ ملاحظه ای این تکلیف رهبر عزیزمان را اجرایی کنیم.

حیدری طیب با اشاره به اینکه دولت در آستانه تدوین لایحه بودجه سال ۹۲ قرار دارد گفت: از رئیس جمهور و معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری انتظار داریم به وضعیت استانی کرمانشاه توجه ویژه ای صورت گیرد.

وی در ادامه تداوم تخصص بهینه بودجه برای راه آهن غرب کشور را مورد تأکید قرار داد و افزود: باید در این زمینه دولت به گونه ای عمل کند که تا پایان سال بتواند به تکلیف خود در این رابطه اقدام کند.

نماینده مردم کرمانشاه همچنین به تداوم تخصیص بهینه بودجه برای مهار آب های سطحی در استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: باید در این زمینه نیز دولت با سرعت بخشیدن به عملیات این پروژه به وظیفه خود عمل کند.

حیدری طیب همچنین به پایان دادن بر بلاتکلیفی طرح های صنعتی استان کرمانشاه تأکید کرد و اظهار داشت: متأسفانه به دلیل عدم اقدام دولت به تعهدات صنعتی خود هنوز این استان از نظر شاخص بیکاری در رتبه های آخر اشتغال زایی در کشور قرار دارد.

وی با بیان اینکه از دولت می خواهم یک بار هم که شده به وعده های داده شده خویش که در خدمت مقام معظم رهبری هنگام سفر به استان کرمانشاه به نام جهش در اشتغال داده مرور کند افزود: شاخص های توسعه عمران در استان کرمانشاه هنوز جهش مطرح شده ادعاهای گذشته را پیدا نکرده است.

نماینده مردم کرمانشاه ضمن انتقاد از عدم اجرای طرح های هادی و روستایی و پروژه های راه و آب در استان کرمانشاه گفت: متأسفانه هنوز این پروژه ها اعتبارات وعده شده را نتوانسته جذب کند.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود تصریح کرد: طبق توصیه مسئولان ارشد نظام مقرر گردید دولت راهکارهای عملیاتی پیوند دادن توسعه روابط استان کرمانشاه را با کشور عراق طراحی کند سؤال من این است که دولت تا کنون در این زمینه چه اقدامی انجام داده است.

حیدری طیب همچنین در ادامه گفت: میزان رشد مبادلات مرزی، سرمایه گذاری های مشترک مرزی، تسهیل تبادل کالا و مسافر در بازارچه های مرزی پرویزی و خسروی تا چه اندازه با وعده های داده شده همخوانی دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه از مسئولان اجرایی خواست تا بیش از گذشته در تخصیص اعتبارات استانی استان کرمانشاه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در سفر خویش به این استان اهتمام ورزند و لیست مشخصی از پروژه های عمرانی که در این منطقه در دست اجرا است را به تفکیک در اختیار نمایندگان کرمانشاه قرار دهند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟