صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گزارشی از کم‌فروشی‌های کارخانه لبنی ارائه نشده

کد خبر: ۲۸۴۹۷۴
| |
2382 بازدید
دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی گفت: هیچ پرونده‌ای برای کم‌فروشی لبنیات در نهادهای نظارتی وجود ندارد.
 
رضا باکری در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به این پرسش که براساس گزارش سازمان استاندارد، چربی و وزن 22.4 درصد ماست و 12.5 درصد شیر موجود در بازار با آنچه روی کالا درج شده، مطابقت ندارد، گفت: سازمان استاندارد مسئول مطابقت این فاکتورها در تولید لبنیات است.

دبیر انجمن فرآورده‌های لبنی در پاسخ به اینکه برخی از این کارخانه‌ها کم‌فروشی می‌کنند، گفت: در جریان این کم‌فروشی‌ها نیستم.

باکری ادامه داد: طی تماسی که با سازمان بازرسی داشتم، هیچ گزارش از کم‌فروشی‌های کارخانه لبنی ارائه نشده است.

باکری تصریح کرد: نظارت به تمام عوامل استاندارد تولیدی کارخانه‌ها بر عهده سازمان ملی غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد است.

باکری گفت: در زمینه قیمت نیز سازمان حمایت از مصرف‌کننده و تولید کننده نظارت می‌کند.

وی در پاسخ به اینکه آیا انجمن فرآورده‌ لبنی وظیفه‌ای در کنترل موارد کم‌فروشی، افزایش قیمت و کاهش کیفیت ندارد، گفت: چون انجمن ابزار کنترلی ندارد، بنابراین نمی‌تواند برای این مقولات ورود داشته باشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟