گفتوگوی آیتالله وحید و رهبر شیعیان بحرین
کد خبر: ۲۸۴۹۴۴
| | 6846 بازدید
در پی تهدیدات رژیم آل خلیفه آیتالله وحید خراسانی در گفتوگویی تلفنی با رهبر شیعیان بحرین، از احوالات آیتالله شیخ عیسی قاسم مطلع شد و از مواضع وی در انقلاب مردم بحرین حمایت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه رسمی مجلس شورای علمایی بحرین، آیتالله وحید خراسانی در تماسی تلفنی با آیتالله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین جویای احوالات وی شد و از مواضع وی در انقلاب مردم بحرین حمایت کرد.
بنابر این گزارش آیتالله وحید خراسانی از سلامت آیتالله شیخ عیسی قاسم از کسب اطمینان کرد و از اینکه مومنین و شیعیان از حضور در مسجد برای اقامه نماز جمعه منع شدند ابراز انزجار کرد.
به گزارش فارس، آیتالله شیخ عیسی قاسم در دور جدیدی از حملات به انقلابیون بحرین مورد حمله و محدودیتهای آلخلیفه قرار گرفته است که بارها مورد حمایت علما و روحانیون این کشور از جمله روحانیون دربند بحرینی قرار گرفته است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


