صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سرمایه‌گذاری جدید نفتی ایران در ونزوئلا

کد خبر: ۲۸۴۶۰۷
| |
5037 بازدید
ساخت 4 مخزن ذخیره و چند پالایشگاه کوچک فرآورده نفتی در ونزوئلا به ایران واگذار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس ایران قرار است 4 مخزن ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی در کشور ونزوئلا بسازد که هزینه ساخت این 4 تانکر حدود 200 میلیون دلار پیش بینی شده است.

هم چنین مقرر شده است که ایران در برخی از پروژه‌های پالایشی این کشور نیز سرمایه‌گذاری کند، به طوری که طراحی و ساخت برخی از پالایشگاه‌های کوچک نیز به ایران واگذار می‌شود.

این گزارش حاکی است، ایران هم اکنون توسعه 26 میدان نفتی دووکوبی در ونزوئلا و ساخت سکوهای نفتی در این کشور را بر عهده دارد که با ورود به خدمات فنی و مهندسی این کشور می‌تواند علاوه بر صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی صادرات خدمات فنی و مهندسی را نیز برعهده بگیرد و رقیب شرکت‌هایی همچون شل در این کشور شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟