صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شارژ تلفن همراه با گرمای دست

کد خبر: ۲۸۴۲۹۰
| |
3521 بازدید
|
۲

با کمک فناوری جدیدی که می تواند گرمای بدن را به برق تبدیل کند، دفعه بعد که شارژ تلفن همراهتان تمام شد، می توانید با قرار دادن تلفن در دستانتان آن را شارژ کنید.

به گزارش مهر، محققان با استفاده از فناوری نانو شیوه ای برای تبدیل گرمای بدن به برق یافته اند.

در این شیوه لوله های کربنی بسیار کوچکی در فیبرهای پلاستیکی تعبیه کرده و آن را به شکل پارچه درآورده اند.

این فناوری که 'Power Felt'نام دارد، می تواند تلفن همراه را هنگامی که در درست دارید شارژ کند.

دانش پژوهان مرکز نانوفناوری و مواد مولکولی دانشگاه ویک فورست آمریکا به این فناوری دست یافته اند.

به گفته پژوهشگران این شیوه می تواند نخستین موج از شیوه های ارزان قیمت برای تولید برق باشد که نسبت به سایر شیوه های تجدیدپذیر مانند انرژی خورشیدی مقرون به صرفه تر هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۲۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
فناوری خوبیستولی نکته جالب در نامگذاری است.ببینید اگرهمین محصول در ایران اختراع میشد درمان میماندند نامش چیبگذارند واگرمیگفتند نیروی نمدی یا نـَمـَدنیرو خیلی‌ها ایراد میگرفتند و میخندیدندولی در خارج همین نام بر روی محصول خود میگذارند!چندی پیش شرکت شارپ تکنولوژیجدیدی به نام چشم حشره یا بیدچشم برای نمایشگرهای معرفی کرد ولی احتمالا ایران‌ها درمیماندند چه اسمش را بگذارند!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
ما کجا منزل کجا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟