کاهش 43 درصدی تولید خودروی کشور

کد خبر: ۲۸۴۰۶۸
|
۲۰ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۶ 10 November 2012
|
2844 بازدید

تولید انواع خودرو در کشور در مهرماه امسال 56.1 درصد و در هفت ماهه نخست امسال 44.3 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت.

به گزارش ایسنا براساس جدیدترین آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت، در مهرماه سال جاری در مجموع 69 هزار و 846 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که این مقدار نسبت به تولید 159 هزار و 16 دستگاهی مهر سال گذشته، 56.1 درصد کاهش نشان می‌دهد.

همچنین در حالی در هفت ماهه نخست امسال با کاهش 44.3 درصدی مجموعا 530 هزار و 121 دستگاه انواع خودرو در کشور تولید شد که در هفت ماهه نخست سال گذشته این میزان 951 هزار و 302 دستگاه خودرو بوده است.

در مهر امسال همچنین تولید انواع خودروهای سواری 54.5 درصد، وانت 63.9 درصد، کامیونت، کامیون و کشنده 63 درصد، مینی‌بوس، میدل باس و اتوبوس 90.2 درصد و آمبولانس و ون 100 درصد نسبت به مهر سال گذشته کاهش یافته است.


اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت