صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بازیکن بین‌المللی نباید در کار سرمربی دخالت کند

جادوگر این بار خودش را جادو کرد!

یک بازیکن حرفه‌ای، تنها باید به منافع تیمش بیندیشد. درست است که جادوگر متعصب است و برای تیمش هر کاری می‌‌کند، این دلیل نمی‌شود به هم‌بازی‌هایش هر چه خواست بگوید. تعصب خوب است، به شرطی که پشت آن، اندیشه باشد، وگرنه هر گونه تعصب کورکورانه در هر مکان و هر نوع، محکوم است و پایان ناخوشی دارد. این روزها، پرسپولیس بر خلاف آغاز فصل، روان‌تر بازی می‌کند و بازیکنانش به خودباوری رسیده‌اند؛ هرچند در آغاز لیگ در نقل و انتقالات عاقلانه رفتار نکرد!
کد خبر: ۲۸۴۰۱۶
| |
57756 بازدید
|
به ظاهر قرار نیست ماجراى «کریمى ـ مانوئل» به این زودی‌ها پایان یابد؟ اتفاقا آنچه موجب شگفتی همگان شده، این است که بر خلاف تصورى که بود، کریمى تا امروز هیچ سخنی از تنبیه «ژوزه» بر زبان نیاورده است؛ در صورتى که همه اهالى فوتبال گمان مى‌کردند جادوگر پرسپولیس در قبال این تصمیم سرمربى پرتغالى تیمش، حسابى او را بمباران کلامى خواهد کرد.

به گزارش «تابناک»، ماجرا از آنجا آغاز شد که مانوئل ژوره، به دلیل حاشیه‌سازی جادوگر، اجازه تمرین به علی کریمی نداد و همین، باعث عصبانیت هوادارانی شد که پشت در‌های ورزشگاه درفشی‌فر، منتظر مدیرعامل باشگاه بودند.

واقعیت این است؛ در این که علی کریمی بازیکن بزرگ و شاخصی است، بحثی نیست، ولی یک بازی بزرگ و باتعصب که تجربه جهانی فراوانی دارد، چگونه به خودش اجازه می‌دهد در کار سرمربی دخالت کند؟

یک بازیکن حرفه‌ای، تنها باید به منافع تیمش بیندیشد. درست است که جادوگر متعصب است و برای تیمش هر کاری می‌‌کند، این دلیل نمی‌شود به هم‌بازی‌هایش هر چه خواست بگوید. تعصب خوب است، به شرطی که پشت آن، اندیشه باشد، وگرنه هر گونه تعصب کورکورانه در هر مکان و هر نوع، محکوم است و پایان ناخوشی دارد. این روزها، پرسپولیس بر خلاف آغاز فصل، روان‌تر بازی می‌کند و بازیکنانش به خودباوری رسیده‌اند؛ هرچند در آغاز لیگ در نقل و انتقالات عاقلانه رفتار نکرد، ولی رفته رفته جایگاهش را پیدا می‌کند.

بنا بر این گزارش، سال گذشته کریمی پس از بازی الهلال با یک مصاحبه جنجالی، دنیزلی یکی از مربیان پرطرفدار سرخ‌پوشان را به باد انتقاد گرفت و ناخواسته تیمش را به حاشیه برد و در حالی که پرسپولیس، بخت اصلی صعود در آسیا بود، با نتایج ضعیف کنار رفت.
 
اکنون این را می‌پرسیم که چرا همه طرفداران و کار‌شناسان مهدی مهدوی‌کیا را دوست دارند؟

وی بازیکنی بود که در چندین بازی جزو هجده بازیکن تیمش هم نبود، ولی یک بار هم به کادر فنی اعتراض نکرد و با تمرینات پیاپی حق خود را گرفت و با بازی‌های درخشان خود همه را انگشت به دهان کرد.

این آخرین فصل بازی بازیکنی است که همه بازیکنان پرسپولیس به غیر از علی کریمی که هم دوره‌اش بوده «آقامهدی» صدایش می‌کنند.

پیشوند «آقا» برخلاف بسیاری از آقاهای فوتبال ایران نه به واسطه کسوت و سابقه که از سر دهه درخشانی که در فوتبال پشت سر گذاشته و افتخارات کمیابی که در کارنامه دارد، به نام او می‌چسبد. فوتبال «آقا مهدی» تا چند ماه دیگر تمام می‌شود.

وحید هاشمیان هم سال قبل رفت و کریم باقری سال قبل‌تر از آن. معدود درخت‌های مقاوم این بیابان یک به یک بار سبک می‌کنند و حالا تا چشم کار می‌کند، برهوت است و باد زمختی که هر از گاهی شن‌ها را این سو و آن سو می‌برد.

در استقلال هم این روش جواب داد

باید مباره با بازیکن‌سالاری از شعار خارج شود؛ به کار نگرفتن فرهاد مجیدی، درست‌ترین تصمیم مربیگری بود! نتیجه‌های مقطعی مهم نیست، آنچه مهم است و درست، پافشاری بر اصول است و حرکت مستقیم‌ روی‌‌ همان مسیر درست.
 
سال‌های سال بحث بازیکن‌سالاری در رسانه‌ها مطرح بوده، ولی امروز که نه، در پاره‌ای موارد که هر سال رخ می‌دهد، رسانه‌ها پردازنده بازیکن‌سالاری هستند و نشان می‌دهند در این راه آن‌ها هم به دنبال برخی مدیران، شعار دادن را یاد گرفته‌اند اما در عمل پای اصول نمی‌ایستند.

بنابراین، در این نوشته می‌خواهیم بسیار محکم بنویسیم که امیر قلعه‌نویی‌ هر کار اشتباهی از ازل تاکنون انجام داده باشد، کنار گذاشتن فرهاد مجیدی در دایره اشتباهات او نیست، بلکه این درست‌ترین حرکت امیر قلعه‌نویی بوده، چرا که صرف‌نظر از تعصب که مجیدی به آن معروف بود، از دیدگاه حرفه‌ای هم یک بازیکن، نباید در هیچ شرایطی در میانه راه تیمش را تنها بگذارد و به پیشنهادهای بهتر پاسخ مثبت بدهد و تا این اندازه خودش را جلوی هواداران تخریب کند.
نتیجه کار قلعه نوعی این است که استقلال به رغم داشتن مشکل مالی در صدر جولان می‌دهد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۷۳
انتشار یافته: ۱۰۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
استدلال منطقی
پاسخ ها
محمد
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
آقا من فكر كردم نوشتي استقلال منطقي منفي دادم منو حلال كن الان ديدم نوشتي استدلال منطقي + براي شما
رضا
| Iran, Islamic Republic of |
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
سلام استدلالتان کاملا پذیرفتنی است امیدوارم بازیکنان جایگاهشان را درک کنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
مهم پرسپوليس است نه بازیکن . هزاران بازیکن امدند و رفتن ولی پرسپوليس همیشه هست
MOHSEN
|
United States
|
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
شماره 8 همیشه در قلب ماست. عاشقتم داش علی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
سال گذشته مجید همین اشتباه رو تو استقلال کرد و قهرمانی رو از این تیم گرفت
ابراهیم
|
India
|
۰۶:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
با اینکه نویسندگان تابناک ورزشی را در رابطه با فوتبال ایرانی ، استقلالی میدانیم و این موضوع حتی در هنگام قلم زدن در رابطه با تیم پرسپولیس و نگاه جانبدارانه شان نسبت به استقلال کاملا مشهود است! ولیکن باور داریم علی کریمی در این خصوص حرفه ای عمل نکرد و حاشیه ای برای ورزشی نویسان جهت حمله به او و تیم محبوبش دست و پا کرد. بقول تابناک ای کاش جادوگر اینبار خودش را جادو نمیکرد!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
بهترین تصمیم
عالی است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
با سلام.
تاريخ فوتبال ايران بازيكني مثل كريمي را نداشته ،ندارد و نخواهد داشت...لطفا بدو اطلاع از شرايط پيش آمده اظهار نظر نكنيد..مي توان با داشتن حد اقل اطلاعات فوتبالي ديد كه سر مربي داراي چه توان و هوشي است..بهتر است به تعويض هاي نادرست ايشان توجه كرد...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
چرا بی منطق حرف می زنی ؟ اصلا سرمربی نفهم... خوبه ؟؟ غلط یا درست این سرمربی هست که تصمیم می گیره و بازیکن حق دخالت نداره.....
احمد
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
من طرفدار پرسپولیسم ولی از بازیکن مغرور که احساس بزرگی میکنه بدم میاد، خداوکیلی مهدوی کیا الان داره شخصیت خودشو به رخ همه ما میکشه، تا همیشه دعاش میکنم و میگم دمش گرم
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
موافقم کریمی بازیکن بزرگیه ولی تو این شرایط نباشه ب نفع تیمه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
به نفع تيم نيست به نفع خودشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
ایول... من طرفدار پرسپولیسم منطقی که نگاه می کنم کریمی بره خیلی بهتره
پاسخ ها
مهرداد
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
دروغ میگی! تو استقلالی هستی و می خواهی پرسپولیس تضعیف شود.
احمد
| Iran, Islamic Republic of |
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۱
مهردادجان چرا داری بیخودی تهمت میزنی؟ منم پرسپولیسیم ولی با این اوضاع کریمی به درد تیم نمیخوره حتی اگه مانوئل بره
علیرضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۸/۲۰
وقتی پول ما فقیر فقرا مفتی بره توی جیب فوتبالیست نتیجه همین میشه .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟