صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مخالفت قضات عربستانی با وکالت زنان

کد خبر: ۲۸۳۸۰۳
| |
4059 بازدید
تعدادی از قضات عربستانی با نوشتن نامه‌ای از اجازه وکالت به زنان در این کشور به شدت انتقاد کردند.
 
به گزارش العالم، 8 قاضی سرشناس عربستانی در نامه‌ای برای «محمد العیسی» وزیر دادگستری از وی به دلیل اجازه دادن به زنان برای وکالت به شدن انتقاد کردند.

این قضات با اشاره به ورود حقوقدان‌های طرفدار غرب به دستگاه قضایی عربستان، اصلاحات ملک عبدالله پادشاه این کشور را متاثر از غرب دانستند.

این نامه در حالی توسط جناح سنتی در دستگاه قضایی عربستان منتشر می‌شود که پادشاه این کشور از سال 2007 اصلاحات زیادی را برای غربی کردن دستگاه قضایی آغاز کرده است.

از سال 1995 که ملک عبدالله مسئولیت اداره کشور را به عهده گرفت اصلاحات محتاطانه ای را با نام نوسازی اقتصاد و آزادتر کردن کشور از لحاظ اجتماعی در پیش گرفته اما اغلب با مخالفت محافظه کاران بانفوذ روبرو شده است.

قضات عربستانی بر اساس برداشت شخصی خود از دین، حکم صادر می کنند که برخی وکلا می‌گویند این قضات در پرونده های مشابه، احکام متفاوت صادر می کنند.

پیش از این نیز طیف‌های سنتی در جامعه عربستان پادشاه این کشور را به دلیل رفتار غرب گرایانه مورد انتقاد قرار داده بودند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟