صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نامه خانواده قربانيان هواپیمای بیشکک به اصل 90

اين هواپيما مستند به بليت‌هاي پيوست متعلق به خطوط هوايي آسمان جمهوري اسلامي ايران بوده كه در شهر بيشكك قرقيزستان توسط يك شركت ايراني با نام پرشيا به مديريت آقاي مهدي عرب و كمال ‌محمد زاده وطنچي نمايندگي مي‌شده است.
کد خبر: ۲۸۳۶۶
| |
5174 بازدید
خانواده قربانيان و مصدومان حادثه مرگبار بيشكك ـ تهران در نامه‌اي به كميسيون اصل 90 مجلس از شركت هواپيمايي آسمان شكايت كردند.

به گزارش فارس، خانواده قربانيان اين سانحه در اين نامه نسبت به سهل‌انگاري اين شركت هوايي، بي‌توجهي به خانواده قربانيان هنگام حادثه و انتقال آبرومند اجساد و طفره رفتن از انجام وظايف حقوقي، شكايت كرده و خواستار رسيدگي حقوقي به عملكرد شركت هواپيمايي آسمان شده‌اند.
متن كامل اين نامه به شرح زير است:
احتراما همان‌گونه كه استحضار داريد، در روز سوم شهريور ماه سال جاري، برابر با 24 آگوست سال 2008 ميلادي بروز يك سانحه هوايي در آسمان قرقيزستان، منجر به فاجعه‌اي عميق شده كه طي آن، گروهي از هموطنان ايراني جان خود را از دست داده و گروهي ديگر مجروح و مصدوم شده‌اند كه حال همگي آنها از نظر روحي و رواني بسيار وخيم است.
اين هواپيما مستند به بليت‌هاي پيوست متعلق به خطوط هوايي آسمان جمهوري اسلامي ايران بوده كه در شهر بيشكك قرقيزستان توسط يك شركت ايراني با نام پرشيا به مديريت آقاي مهدي عرب و كمال ‌محمد زاده وطنچي نمايندگي مي‌شده است.

ما خانواده‌هاي قربانيان حادثه مرگبار بيشكك ـ تهران كه هنوز اندوه جانكاه مرگ عزيزانمان را در دل داريم، در زمره  افرادي هستيم كه به دليل سابقه و گذشته خطوط هوايي آسمان به اين شركت اعتماد كرده و در سفر خارجي براي پرواز اين كادر پروازي را برگزيده‌ايم. براي همين، انتظار داريم با استناد به شواهد و قراين و مستندات موجود، مساعدت فرماييد رفتار سهل‌انگارانه نمايندگان اين شركت كه از بدو وقوع سانحه هوايي در كشور خارجي (قرقيزستان) آغاز و به رغم گذشت ماه‌ها، همچنان تداوم دارد، بررسي دقيق شده و حق خانواده قربانيان بنا بر قوانين بين‌المللي و مقررات داخلي بازگردانده شود.
جنابعالي مستحضر هستيد كه مديريت مورد قبول نظام ما، عمل به تعهدات به مثابه تمامي مجموعه‌هاي بين‌المللي با تأكيد بر اخلاق و عدالت است كه متأسفانه در ادبيات مديران شركت هواپيمايي آسمان علاوه بر مشاهده نكردن اين مؤلفه‌ها، قدرت انكار و مسئوليت‌گريزي به طور محسوسي ديده مي‌شود.

1- بي‌دقتي در انتخاب هواپيما كه بر اساس مستندات موجود، جزو هواپيماهاي از رده خارج امارات بوده و پس از رنگ‌آميزي و ظاهرسازي در مسيرهاي گوناگون به كار گرفته شده از مصاديق بي‌توجهي به تعهدات در قبال سلامت جان مسافران است.
2- اصرار بر پرواز با اين هواپيما با وجود نشانه‌هاي جدي از نقص فني در پروازهاي قبلي آن به ويژه به هنگام انتقال نمايندگان مجلس قرقيزستان در مسير بيشكك ـ اوش كه اعتراض آنها به بروز نقص فني در رسانه‌هاي اين كشور بازتاب داشته است، مصداقي از مسئوليت‌گريزي مديران شركت هواپيمايي آسمان به شمار مي‌رود.
3- ايجاد مشكل جدي در زمان وقوع حادثه كه در 30 كيلومتري فرودگاه بيشكك رخ داده بود و مبادرت به قطع ارتباط تلفني به جاي حضور همه جانبه از سوي نمايندگان شركت هواپيمايي آسمان در فرودگاه بيشكك مستندي بر عدم كفايت اين افراد و به‌كارگيري افراد غيرمتخصص در مسئوليت تخصصي است.
4- عدم همكاري با خانواده‌ها از طريق حضور نيافتن در پزشكي قانوني شهر بيشكك قرقيزستان و مشاركت در انجام تشريفات مربوط به انتقال اجساد، بازتابي از ناتواني مديران آسمان در منطقه در عرصه مديريت بحران است كه علاوه بر صدمه جدي به روحيه خانواده قربانيان، موجب تعجب مسئولان قرقيزي شده كه قطعا اين امر خدشه به نظام محسوب مي‌شود.

ضمن ابراز احترام به همه كساني كه در انتقال مناسب اجساد عزيزانمان با تابوت‌هاي مزين به پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران همدلي لازم را مبذول داشتند و با تشكر از هيأت ديپلماتيك ايران مستقر در جمهوري قرقيزستان شهر بيشكك به خاطر پشتيباني اين عمليات توام با اشك و آه و اندوه و بلاتكليفي كه طي بيست روز بر چشم انتظارات گذشت، شكايت خود را از شركت هواپيمايي آسمان به خاطر:
الف- سهل‌انگاري در خصوص جان مسافران
ب- بي‌توجهي به خانواده‌هاي قربانيان در هنگام حادثه و به ويژه انتقال آبرومند و عزتمدار اجساد
ج- طفره از انجام وظايف حقوقي در حوزه بررسي، تعيين و پرداخت خسارت به خانواده‌هاي قربانيان اعلام و تقاضاي رسيدگي قضايي به موضوع را داريم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۱۷
يكي از جانباختگان حادثه هوايي استاد من بود (جناب آقاي دكتر عبدي)چقدر هزينه و زمان لازمست تا يكي مثل ايشان در دانشگاه رشد و تدريس كند؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟