پیروزی قاطعانه نیما عالمیان در روز نخست
کد خبر: ۲۸۳۶۵۶
| | 3310 بازدید
نیما عالمیان در رده زیر 21 سال مسابقات تور حرفه ای پینگ پنگ جهان توانست مقابل حریفانی از چک و لهستان پیروز شود.
به گزارش ایسنا، در ادامه رقابت های تور حرفه ای پینگ پنگ در لهستان نیما عالمیان در بخش زیر 21 سال مقابل لبیدا مایکل از چک قرار گرفت و با امتیازات5-11، 7-11 و 12-14 ، با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید.
این ملی پوش مقابل حریفی از لهستان به میدان رفت و با امتیازات 6-11، 1-11، 1-11 با نتیجه 3 بر صفر این پینگ پنگ باز را در هم کوبید. قرار است عالمیان فردا ساعت 10:30 به وقت لهستان مقابل حریفی از صربستان بازی کند.
نیماعالمیان امروز(چهارشنبه) در بخش بزرگسالان توانسته بود حریفی از چین تایپه را پشت سر گذاشت و در این بخش فردا مقابل پینگ پنگ بازی از چک قرار خواهد گرفت.
نوشاد و نیما عالمیان دو نماینده ایران در تورهای جهانی آلمان و لهستان هستند که تا کنون راهیابی نوشاد به فینال تورهای جهانی که در چین برگزار می شود، حتمی شده است.
این رقابت ها تا دو روز دیگر ادامه دارد و نوشاد با توجه به قرار گرفتن در سید 16 این بازی ها رقابت های خود را از فردا آغاز خواهد کرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


