صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

برگزاری مانور قطع گاز در مازندران

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: این مانور تا ساعت 17 امروز ادامه خواهد یافت و براساس برنامه ریزی قبلی گاز هیچ یک از مناطق این استان قطع نشده است.
کد خبر: ۲۸۳۵۷۹
| |
4367 بازدید
سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: افت فشار گاز استان مازندران که از ساعت 6 امروز صبح روی داده به دلیل برگزاری مانور احتمالی قطع گاز در این استان است که تا ساعت 17 نیز ادامه دارد.

به گزارش فارس مجید بوجارزاده با اشاره به افت فشار گاز در استان مازندران از ساعت 6 صبح امروز گفت: این افت فشار براساس یک مانور با عنوان "مانور احتمالی قطع گاز" صورت گرفت که از پیش به اطلاع شهروندان این خطه از کشور رسیده بود.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران ادامه داد: این مانور تا ساعت 17 امروز ادامه خواهد یافت و براساس برنامه ریزی قبلی گاز هیچ یک از مناطق این استان قطع نشده است.

وی تصریح کرد: در این مانور تمامی بخش های شرکت گاز از جمله شرکت گاز استانی و منطقه هفت شرکت انتقال گاز حضور دارند.

بوجارزاده خاطرنشان کرد: تمامی اطلاعات مربوط به این مانور عملیاتی از طریق رسانه های گروهی این استان به اطلاع شهروندان استان مازندران می رسد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟