پس از اظهارات رویانیان در رادیو ورزش

کریمی: به تمرینات پرسپولیس برمی‌گردم

کد خبر: ۲۸۳۱۲۰
| |
8342 بازدید
هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: بعد از اردوی تیم ملی به تمرینات پرسپولیس بر خواهم گشت.محمد رویانیان بعدازظهر امروز در گفت‌وگویی اعلام کرد که علی کریمی خودش باید به تمرینات پرسپولیس برگردد و با ژوزه دیدار کند.

فارس نوشت: از همین رو علی کریمی در گفت‌وگویی اظهار داشت: فعلا با توجه به دیدارهایی که پیش‌رو داریم در خدمت تیم ملی ایران هستم اما پس از اتمام اردو به تمرینات پرسپولیس باز خواهم گشت و کار خودم را با این تیم از سر می‌گیرم. امیدوارم که بتوانم به پرسپولیس کمک کنم.این در شرایطی است که علی کریمی از سوی ژوزه کنار گذاشته شده بود.

در صورتی کریمی در لیست کروش در دیدار برابر ازبکستان باشد روز بیستم و پنجم آبان‌ماه به تمرینات پرسپولیس باز خواهد گشت.در غیر این صورت زودتر این اتفاق خواهد افتاد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت