صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تخلف 187 میلیاردی در عرضه برخی گروههای کالایی

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در مدت دو هفته‌ای که طرح تشدید آغاز شده 187 میلیارد تومان پرونده تخلف احتکار و عدم عرضه در گروه کالایی خودرو، مواد غذایی، پتروشیمی، لبنیات و نهاده‌های کشاورزی کشف شده است
کد خبر: ۲۸۲۷۹۷
| |
5311 بازدید

سید جواد تقوی در پاسخ به این سوال که  امروز در بورس کالا  اتفاقاتی رخ می‌دهد که به نظر می‌رسد ناشی از عدم کنترل و بازرسی سازمان حمایت است،اظهار داشت: سازمان حمایت حضور مستقیم در بورس کالا ندارد چرا که فضایی که در بورس وجود دارد یک فضای رقابتی است و در فضای رقابتی عرضه و تقاضا باید در تعادل باشند.

به گزارش فارس، وی ادامه داد: اما آنچه امروز در بورس کالا اتفاق می‌افتد نشان دهنده این است که در مورد بسیاری‌از این کالاها تعادل وجود ندارد، برخی از این افراد به دلیل اینکه سرمایه دارند در عرضه و تقاضای بورس کالا تأثیرگذارند و آن را مدیریت می‌کنند تا به قیمتی که می‌‌خواهند برسند.

وی افزود: بورس باید گزارشات لازم را بفرستد تا مشخص شود که آیا تأمین کنندگان، کالایی عرضه می‌کنند یا نمی کنند،میزان عرضه چقدر است تقاضای واقعی چقدر است؟ انتظار می‌رود تا بورس مرتبا گزارش بدهد اما این گزارش‌ها داده نمی‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که زمانی که از طرح تشدید بازرسی‌ها گذشته است چه میزان تخلف و در چه کالاهایی کشف شده است؟ گفت: در مدت دو هفته‌ای که طرح تشدید آغاز شده 187 میلیارد تومان پرونده تخلف به تعزیرات ارجاع شده است که بیشتر در گروه کالایی خودرو، مواد غذایی، پتروشیمی، لبنیات و نهاده‌های کشاورزی است و تخلفات صورت گرفته درباره احتکار و عدم عرضه گزارش شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟