فعالیت 18 هزار خیر مدرسه ساز در كشور

وی از برنامه های ویژه سازمان نوسازی مدارس كشور برای تكریم از فعالیت این نیك اندیشان خبر داد .
کد خبر: ۲۸۲۶۸
| |
2961 بازدید
|
۱
رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس كشور از فعالیت هجده هزار خیر مدرسه ساز در كشور خبر داد .

مرتضی رئیسی در گفتگو با خبرگزاری فارس گفت : شمار خیران مدرسه ساز با خانواده های آنها به صد هزار نفر خیر می رسد .
وی از برنامه های ویژه سازمان نوسازی مدارس كشور برای تكریم از فعالیت این نیك اندیشان خبر داد .

رئیسی ، جشنواره تكریم از خیران مدرسه ساز در روزهای 23 و 24 آذر در زیبا كنار استان گیلان را از جمله برنامه های این سازمان برشمرد . وی گفت : در این جشنواره بیش از 600 نفر از خیران مدرسه ساز به نمایندگی از خیران مدرسه ساز كشور حضور خواهد داشت .

رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس كشور خاطرنشان كرد : تعهدات خیران مدرسه ساز در سال 83 هزار و 730 میلیارد ریال بود كه در سال 87 این میزان به 6 هزار و 130 میلیارد ریال افزایش یافت كه رشد 250 درصدی را نشان می دهد .
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۱۷
با سلام . به نظر بند در تاسيس نهادهاي اجتماعي مي بايست به علل تشكيل آنها توجه داشت . در صورت عدم توجه به هدف /انطباق و سازگاري با محيط /كاركرد و... آن نهاد در درازمدت رو به اضمحلال خواهد رفت ليكن در اينجا با روند توسعه دانشگاهها و كاهش آمار دانش آموزي و لزوم توجه بيش از پيش به امور دانشجويي كه ميتواند در صورت عدم توجه آسيب هاي اجتماعي فراواني را در پي داشته باشد.خواهشمندم در راستاي ارتقائ هدف خيرين محترم مدرسه ساز و ضرورت تطبيق با شرايط زماني و محيطي كشور اسلامي توجه خاصي به امكانات اوليه دانشجويي از قبيل خوابگاه .فضاي آموزشي.تفريحي ورزشي و ... بشود كه در صورت عدم چاره انديشي لازم سرمايه خيرين محترم در دراز مدت بازدهي و كاركرد مثبت لازم را از دست خواهد داد و مراتب بالا در خصوص اضمحلال نهاد مذكور فرام خواهد گرديد و.... با تشكر مرادخواه.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی