نهمین پیروزی بارسا با شکست سلتاویگو
کد خبر: ۲۸۲۶۳۴
| | 4279 بازدید
در هفته دهم فوتبال اسپانیا، بارسلونا با شکست سلتاویگو نهمین پیروزی خود را بدست آورد تا همچنان صدرنشین باقی بماند.
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدارهای هفته دهم لیگ فوتبال اسپانیا با برگزاری 4 دیدار آغاز شد.
بارسلونا در دیدار این هفته خود در نیوکمپ میزبان سلتاویگو بود، در پایان با نتیجه 3 بر یک برابر میهمان خود به پیروزی رسید. آدریانو 21، داوید ویا 26 و جوردی آلبا 61 گلهای تیم کاتالانی را وارد دروازه حریف کردند و تنها گل سلتا را نیز ماریو برمخو در دقیقه 24 به ثمر رساند.
بارسلونا با این پیروزی 28 امتیازی شد و ضمن حفظ رکورد شکست ناپذیری خود، تعداد پیروزیهای خود در لالیگا را به 9 رساند. سلتاویگو نیز با 10 امتیاز چهاردهم است.
در دیداری که ساعتی پیش به پایان رسید، مالاگا در زمین خودی 2 بر یک از رایو وایکانو شکست خورد. مارتین دمیکلیس 49 برای مالاگا و پیتی در دقیقههای 11 و 60 برای رایو گلزنی کردند.
مالاگا با وجود این شکست همچنان در رده سوم است و رایو وایکانو با این پیروزی 16 امتیازی شد و به رده هفتم جدول رسید.
دیدارهای این هفته لالیگا تا ساعتی دیگر با انجام بازیهای زیر ادامه مییابند:
رئال مادرید - رئال ساراگوسا
والنسیا - اتلتیکو مادرید
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


