صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وحدت و همدلی راه نجات کشور از مشکلات است

کد خبر: ۲۸۲۵۰۷
| |
2036 بازدید

نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس گفت: باید بدانیم وحدت و همدلی راه نجات از مشکلات امروز کشور است.

قاسم احمدی‌لاشکی نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی مطبوعات و خبرگزاری‌ها در گفت‌وگو با فارس با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در زمینه لزوم پرهیز از هرگونه رفتار تنش‌آفرین در جامعه تا روز انتخابات و همچنین نکشاندن اختلافات مسئولان به سطح جامعه، اظهار داشت: بیانات معظم‌له برای همه مسئولان کشور فصل‌الخطاب است.

وی نامه‌نگاری‌های اخیری که بین سران قوا انجام شد را کار بسیار نادرستی خواند و با اشاره به مطرح شدن طرح سؤال از رئیس‌جمهور در مجلس، تصریح کرد: این طرح از نظر تعداد امضا به حد نصاب رسیده اما به نظرم قطعاً فرمایشات رهبری در زمینه مطرح شدن این پرسش مدنظر قرار خواهد گرفت و با توجه به فضای پیش آمده به نظرم طرح سؤال از رئیس‌جمهور از دستور کار خارج مجلس خواهد شد.

احمدی‌لاشکی با بیان اینکه ما هم نسبت به ایجاد شکاف در جامعه که وحدت را دچار اختلال کند، منتقدیم و باید جلوی آن گرفته شود، تصریح کرد: بنده یکی از امضاکنندگان طرح استیضاح مهدی غضنفری وزیر صنعت، معدن و تجارت هستم و بایستی وزیر بگوید ریشه مشکلات امروز مردم از کجاست و چه کسی باید برای گرانی‌ها تدبیری بیندیشد؟

به گفته وی، بیکاری در کشور در حال افزایش است و شهرک‌های صنعتی در حال تعطیل شدن هستند، باید وزیر صنعت پاسخ دهد که علت این مشکلات چیست؟

نماینده مردم نوشهر در خانه ملت در خاتمه با ذکر این نکته که ما باید در صفا و صمیمیت بتوانیم مشکلات را مطرح کنیم، یادآور شد: امروز فضای کشور به سمت انتخابات پیش می‌رود و کمیسیون امور شوراها هم بنا دارد تغییراتی در قوانین انتخابات ایجاد کند، باید بدانیم وحدت و همدلی راه نجات از مشکلات امروز کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟