صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصیه‌های آیت‌الله ‌مظاهری در آستانه عید غدیر

کد خبر: ۲۸۲۲۹۹
| |
5347 بازدید
حضرت آیت‌الله مظاهری در پاسخ سئوالی در خصوص کم و کیف اعمال روز مبارک غدیر آن را از افضل اعیاد عنوان کردند.  

به گزارش خبرگزاری حوزه، معظم‌له تاکید کردند: روز عید غدیر بهترین روزها است و عیدی افضل از این عید نداریم و شیعه باید روز عید غدیر را خیلی اهمیت بدهد، بلکه هفته غدیر و هفته ولایت داشته باشد.

روز عید غدیر باید جشن‌ها و دید و بازدیدها عالی باشد، البته باید در ضمن آنها گناه نباشد که امیرالمومنین‌(ع) را ناراحت کند؛ بلکه باید مداح‌ها مدح بخوانند و اهل منبر منقبت اهل‌بیت‌(ع) مخصوصا امیرالمومنین‌(ع) را بگویند و البته باید اغراق نباشد و بهانه دست مخالفان داده نشود.

همچنین افراد متمکن، دیگران را اطعام کنند و نهار و شام بدهند، البته بدون اسراف و تبذیر و بهتر از آن، کمک به مستمندان است که باید در این روز بزرگ زیاد باشد، چنانکه همه باید سعی کنند با نماز،‌دعا و توسل و اعمال نیک، شباهتی به امیرالمومنین‌(ع) داشته باشند.

و آنچه مهمتر از همه اینها است، اینکه همه باید گناه نداشته باشند؛ چه در خانه و خلوت و چه در بیرون از خانه و  جلوت؛ زیرا امیرالمومنین‌(ع) فرموده‌اند:«عید روزی است که در آن روز گناه نباشد».

و در پایان عمل به اعمال مستحب عید غدیر که مرحوم محدث قمی‌ (ره) در مفاتیح‌الجنان به صورت مفصل نقل کرده است، سفارش می‌شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟