صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجرم سابقه‌دار دوباره دستگیر شد

کد خبر: ۲۸۲۲۴۸
| |
3106 بازدید
رییس پلیس فتای استان بوشهر از دستگیری مجرم سابقه‌دار بوشهری که تحت عنوان متصدی کافی‌نت باز هم دست به سرقت زده بود، خبرداد.
 
به گزارش ایسنا، سرهنگ جواد جهانشیری، دراین‌باره گفت: به‌دنبال شکایت یکی از دانشجویان بوشهری با موضوع برداشت غیرمجاز از حساب وی موضوع در دستور کار ماموران این پلیس قرار گرفت.
 
جهانشیری افزود: در تحقیقات معلوم شد، کلیه برداشت‌ها به صورت اینترنتی و از کافی‌نت دانشگاهی که شاکی در آن مشغول تحصیل بوده صورت گرفته است.
 
وی ادامه‌داد: با تجمیع اظهارات شاکی مشخص شد که چند ماه قبل از طریق کافی‌نت دانشگاه برای پرداخت شهریه‌اش اقدام به انجام امور بانکی کرده و برای این کار از متصدی آنجا کمک گرفته است و این احتمال برای کارشناسان قوت گرفت که متصدی کافی‌نت یا افراد دیگری که به آن مکان آمد و شد دارند بصورت مخفیانه اطلاعات حساب شاکی را بدست آورده و از آن طریق نسبت به برداشت از حساب وی اقدام کرده است.
 
به گفته جهانشیری پس از بررسی های تخصصی صورت گرفته نهایتاً متهم که از مجرمان سابقه‌دار و در حال حاضر بعنوان متصدی کافی‌نت مشغول به کار است شناسایی و دستگیر شد.
 
رییس پلیس فتای استان بوشهر ادامه‌داد: متهم پس از رویت ادله و مدارک موجود به جرم خود اعتراف و عنوان گفت: اطلاعات حساب مشتریانی که برای ثبت‌نام اینترنتی و اموربانکی به وی مراجعه کردند را اخذ و سپس این اطلاعات را نزد خود نگهداشت تا در فرصتی مناسب اقدام به سرقت وجه از حسابشان کند.
 
رییس پلیس فتای استان بوشهر به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان رمزهای بانکی خود را در اختیار دیگران قرار نداده و در صورت استفاده از سیستم های مراکز خدماتی و مانند آن سریعا نسبت به تغییر این اطلاعات اقدام کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟