صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کاتب:

مردم در انتخابات به نامزد صادق رأی می‌دهند

کد خبر: ۲۸۲۱۸۷
| |
2467 بازدید

نماینده اصولگرای مجلس نهم با بیان این که رویکرد مردم در انتخابات آینده به سمت نامزد اصلح و صادق است گفت: نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده فضای کشور را قبل از انتخابات آرام نگه دارد.

غلامرضا کاتب گفت: مسئولان و کسانی که قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آینده را دارند باید تلاش کنند تا فضای قبل از انتخابات در کشور آرام باشد.

سخنگوی کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس با بیان این که رهبری معظم انقلاب امروز در فرمایشات خود مسئولان را به آرام کردن فضای قبل از انتخابات توصیه کرده است، گفت: نامزدها باید هوشیار باشند که مردم این دوره به نامزد اصلح و صادق تمایل دارند.

کاتب با اشاره به حدیثی از امیرالمومنین گفت: امیرالمومنین (ع) می‌فرمایند اختلافات اندیشه‌ها را نابود می‌کند بر مبنای همین حدیث مسئولان کشور باید در آستانه انتخابات وحدت قوا را اولویت کاری خود قرار داده و انتخابات دور آینده را به صحنه وحدت مسئولان تبدیل کنند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟