صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تورم بازار مسکن را با رکود مواجه کرد

رئیس اتحادیه کشوری مشاوران املاک با تایید اینکه قیمت‌های بالا در بخش مسکن منجر به رکود شده است، گفت: افزایش قیمت در بخش مصالح ساختمانی باید از سوی ستاد تنظیم بازار کنترل شود، زیرا 80 درصد تولیدات این بخش داخلی است.
کد خبر: ۲۸۲۱۱۶
| |
4639 بازدید

مصطفی قلی خسروی در پاسخ به این پرسش که بازار مسکن چه زمانی از رکود خارج می شود، گفت: هم اکنون در بازار، رکود انتظاری را داریم و از طرف دیگر موضوع افزایش قیمت ارز مطرح است اما آنچه که ما می دانیم این است که همیشه برخی از اتفاقات بازار مسکن را دچار اختلال می کند.

به گزارش مهر، رئیس اتحادیه مشاوران املاک بابیان اینکه در حال حاضر باید منتظر یک ثبات در بازار ارز باشیم، افزد: آینده بازار مسکن در سالهای 92 و 93 به دلیل پیشرفت ساخت و ساز، بسیار امیدوارکننده است و شرایط مناسبی را خواهیم داشت.

وی در خصوص افزایش قیمت مصالح ساختمانی و تاثیر آن بر بازار مسکن، اظهار داشت: بیش از 80 درصد مصالح ساختمانی در کشور داخلی هستند اما ما در کشور مشکلی را به نام جو روانی داریم که همین منجر به افزایش قیمت می شود.

قلی خسروی افزود: افزایش قیمت در بخش مصالح ساختمانی باید از سوی ستاد تنظیم بازار کنترل شود و وقتی 80 درصد تولید داخلی است دلیلی ندارد که قیمت هابراساس دلارتعیین شود اما متاسفانه جو روانی بر قیمتها خیلی موثر است.

وی در پاسخ به این پرسش که دلیل رکود بازار مسکن قیمتهای بالا در این بخش است، گفت: حتما همینطور است و قیمتها بالاست اما این را هم در نظر بگیرید که در گذشته اطراف تهران پر از حلبی آباد و حاشیه نشینی بود اما الان چنین بخشهایی وجود ندارد که این نتیجه تلاش مطبوعات و مسئولان است.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟