صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیش‌فروش، راهکار خروج خودروسازان از بحران‌

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت‌با اشاره به مشکلات نقدینگی خودروسازان گفت: خودروسازان می‌توانند با استفاده از تسهیلات بانکی و پیش‌فروش محصولات خود، بر مشکلاتشان فائق آیند.
کد خبر: ۲۸۲۰۱۳
| |
4811 بازدید

حمید صافدل در جریان بازدید از نوزدهمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها با حضور در غرفه خبرگزاری خانه ملت درباره پیوستن ایران به سازمان WTOگفت: روند مذاکره برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی با توجه به وضعیت موجود اقتصادی کند است و سال آینده این روند سرعت بیشتری به خود خواهد گرفت.

رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران درباره سازوکارهای بودجه ۹۲ و کمک تشکل‌های صادراتی برای تامین بودجه اظهارداشت: با تقویت تشکل‌های صادراتی و حمایت از آنها می‌توان بخشی از درآمدهای بودجه‌ را تامین کرد.

 معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت‌با اشاره به مشکلات نقدینگی خودروسازان تصریح کرد: خودروسازان می‌توانند با استفاده از تسهیلات بانکی و پیش‌فروش محصولات خود، بر مشکلاتشان فائق آیند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟