صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ژاپن خواستار معافیت از تحریم‌های علیه ایران شد

وزیر دارایی ژاپن از آمریکا درخواست کرد تا کشورش را از تحریم‌های جدید علیه ایران معاف کند.
کد خبر: ۲۸۱۹۵۲
| |
3121 بازدید

ژاپن در تلاش است تا آمریکا را مجاب کند این کشور را از تحریم جدید علیه ایران معاف کند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز منابع آگاه ژاپنی گفتند: کوریکی جوجیما وزیر دارایی ژاپن از تیموتی گایتنر وزیر خزانه‌داری آمریکا در نشست 11 اکتبر در توکیو درخواست کرده است تا آمریکا بانک‌های ژاپن را از تحریم‌ها علیه ایران معاف کند.

بر اساس این گزارش، گایتنر گفته است که این موضوع در نظر گرفته شده است. دیگر واردکنندگان نفت ایران در کنار ژاپن تمایل دارند تا مخالفت خود در مورد تحریم‌های جدید علیه ایران را ابراز کنند.

رابرت منندز سناتور دموکرات و عضو کمیته بانکداری و روابط خارجی مجلس سنای آمریکا گفت، وی در جستجوی یافتن راهی است تا 30 درصد ذخایر ارز خارجی ایران که در بانک‌های خارجی نگاه داشته می‌شود را مسدود کند.

بر اساس این گزارش اخیرا، خریداران ژاپنی نفت خام ایران، پول نفت را به ین (واحد پول ژاپن) و از طریق حساب‌های بانک‌های ژاپنی به بانک مرکزی ایران می‌پردازند و بعدا این پول‌ها به بانک‌های خصوصی ایران انتقال داده می‌شود اما تحریم‌های جدید این دارایی‌ها را مسدود خواهد کرد و در صورت اعمال آنها، ایران نمی‌تواند آزادانه از پرداخت‌های ژاپن استفاده کند و این امر می‌تواند خریدهای نفت ایران از سوی ژاپن را کاهش دهد.

بر اساس این گزارش، آمریکا درنظر دارد تا در حال حاضر جزئیات تحریم‌های جدید را بررسی و در ماه فوریه اعمال کند. در 8 ماه نخست سال 2012، ژاپن 191 هزار بشکه نفت در روز از ایران وارد کرده است که 40 درصد کمتر میزان واردات در مدت مشابه سال گذشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟