صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عراق یک هواپیمای ایرانی بازرسی کرد

کد خبر: ۲۸۱۴۹۹
| |
15241 بازدید
عراق برای دومین بار ، یک فروند هواپیمای ایران را بازرسی کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری رسمی کویت (کونا)، مقامات عراقی ضمن اجبار یک فروند هواپیمای باری ایران به فرود در بغداد، آن را بازرسی کرده است.

این هواپیمای باری ایران به مقصد دمشق، در حال عبور از آسمان عراق بود که با دستور مقامات بغداد، مجبور به فرود شد.

این هواپیما پس از فرود اجباری و بازرسی در عراق، توانست به مسیر خود به سمت سوریه ادامه دهد.

"ناصر البندر" رئیس سازمان هواپیمایی عراق با تایید این خبر به شبکه دولتی "العراقیه" گفت:  هواپیمای باری ایران در فرودگاه بین المللی بغداد توسط  کارشناسان عراقی ، مورد بازرسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: پس از بازرسی مشخص شد این هواپیمای ایران هیچ مواد یا کالای ممنوعه یا تسلیحاتی حمل نمی کند لذا سازمان هواپیمایی عراق به این هوایپما اجازه داد تا پرواز خود را به سمت سوریه ادامه دهد.

قبل از این هم مقامات عراقی یک فروند هواپیمای ایرانی را به بهانه بازرسی، مجبور به فرود اضطراری در فرودگاه بغداد کرده بودند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟