صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پورفاطمی:

استقبال از موزه های کشور به تبلیغات نیاز دارد

کد خبر: ۲۸۱۳۶۳
| |
1993 بازدید

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نهم، با اشاره به استقبال کم مردم از موزه های کشورگفت: مردم از نوع و مکان موزه ها بی اطلاع هستند و دعوت از آن ها برای بازدید از موزه ها به تبلیغات نیاز دارد.

سید محمد مهدی پورفاطمی درگفت و گو با خانه ملت،درمورداستقبال اندک مردم از موزه های کشور گفت:  باید برای تحقق این مهم، برنامه ریزی مدونی انجام دهیم تا مردم  با توجه به اهمیت فرهنگ و تمدن کهن ایرانی به بازدید از موزه ها گرایش پیدا کنند.

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس خاطر نشان کرد: مردم به بازدید از موزه ها گرایش ندارند، چراکه در مورد این اماکن شناخت کافی ندارند .

وی یادآورشد: شناخت مردم از موزه های موجود درهراستان و آگاهی از نوع و مکان آن ها به تبلیغات نیاز دارد واین وظیفه سازمان صدا و سیما است که دراین مورد اطلاع رسانی کند. همچنین از طریق سایت های فرهنگی، روزنامه ها و برروی بنرهای نزدیک ورودی شهرها می توان دراین زمینه تبلیغات کرد.

پورفاطمی تصریح کرد: متاسفانه مشکلات  کنونی  موزه ها از سوی مسئولان مربوطه پیگیری نمی شود، درحالی که  سازمان میراث فرهنگی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به این موضوع اهمیت داده و همچون دیگر کشورها برای تبلیغات به منظور حفظ موزه ها وآثارتاریخی کشور سرمایه گذاری کنند.

رییس سابق موزه ملی ایران با اشاره به وضعیت کنونی موزه های کشور گفت: متاسفانه موزه های کنونی درایران تکرارمداوم موزه های نسل دوم و به معنای حیاط سرپوشیده مملو ازاشیای قدیمی است، به همین دلیل موزه ها  در حال خروج از گردونه اجتماعی هستند و چنانچه همه موزه ها یک شبه تعطیل شوند، هیچ اعتراضی شنیده نخواهد شد، چراکه موزه ها در زندگی مردم تاثیر ندارند

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟