صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توصيه باهنر به احمدي نژاد

کد خبر: ۲۸۱۰۹۸
| |
26396 بازدید
محمدرضا باهنر با بيان اينکه رئيس جمهور به عنوان شخص دوم مملکت طبق قانون اساسي اختياراتي دارد که مي‌تواند از آن استفاده کند، گفت: البته از نظر شوراي نگهبان برداشت‌هاي آقاي احمدي نژاد درباره اينکه مي‌تواند به قواي ديگر اخطار دهد قابل قبول نيست.

به گزارش آريا، وي با بيان اينکه بازديد رئيس جمهور از زندان امري طبيعي است، يادآور شد: اما از آنجا که بعضي از آشنايان رئيس جمهور در اوين هستند اين شائبه ايجاد شد که شايد درخواست رئيس جمهور، سياسي باشد.

نماينده تهران تاکيد کرد: طبق قوانين کشور ملاقات با فردي که دوران مجازات خود را تحمل مي‌کند بايد با اجازه قاضي مربوطه انجام شود، يعني از نظر حقوقي در شرايطي که قاضي مربوطه اجازه ملاقات ندهد حتي اگر رئيس قوه قضائيه هم ورود پيدا کند نمي‌تواند نظري اعمال کند.

باهنر تصريح کرد: اما از نظر سياسي در شرايطي که رئيس قوه قضائيه پاسخ محرمانه اي به درخواست رئيس جمهور داده بود، رئيس جمهور با علني کردن موضوع، اتهاماتي را مطرح کرد، در اينجا اگر مشکلي هم وجود داشته باشد هيچ ترديدي وجود ندارد که مسئوليت آن به صورت مشترک بر عهده سران قواست.

وي، خطاب به رئيس جمهور، تاکيد کرد: با توجه به اينکه 7 الي 8 ماه بيشتر تا پايان کار دولت دهم باقي نمانده، رياست دولت هم با رعايت اصل تعامل، همت خود را بر اتمام کارهاي باقي مانده قوه مجريه بگذارد و از اين درگيري‌هاي غيرضروري که هيچ نفعي براي مملکت ندارد بپرهيزد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟