صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی:

بیانات مقام معظم رهبری موجب دلگرمی مردم شد

کد خبر: ۲۸۰۹۰۳
| |
2167 بازدید

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری استان به مناسبت سومین سالگرد سفر مقام معظم رهبری به قم گفت: در ارتباط با پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان قم، مسئولان تلاش‌های بسیاری کرده‌اند و گزارش‌هایی هم که در این جلسه ارائه شد، حاکی از همین موضوع بود.

 نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای اداری استان به مناسبت سومین سالگرد سفر مقام معظم رهبری به قم گفت: در ارتباط با پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان قم، مسئولان تلاش‌های بسیاری کرده‌اند و گزارش‌هایی هم که در این جلسه ارائه شد، حاکی از همین موضوع بود.

عضو فراکسیون ایثارگران مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استقبال کم نظیر مردم قم از رهبر انقلاب ابراز داشت: مردم قم با استقبال کم نظیر و بلکه بی‌نظیر خود وظیفه خود را در این زمینه به خوبی انجام دادند.

امیرآبادی ادامه داد: از آن زمان مسئولیت مدیران استانی به شکل گسترد ه ای افزایش یافت. به گونه ای که هم اکنون یکی از مهمترین وظایفی که بر دوش مسئولان نهاده شده، به پایان رساندن پروژه ها و بهره برداری از مصوبات این سفر پرخیر و برکت است.

نماینده مردم قم در ارتباط با اهمیت پیگیری مصوبات سفر مقام معظم رهبری بیان کرد: در هر صورت انجام وظیفه بسیار مهم است اما زمانی که دستوری که  به یک مسئول داده می شود به همراه پی نوشت مقام معظم رهبری باشد، این دستور جنبه بسیار مهمتری به خود می گیرد.
وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به استان خراسان شمالی گفت: الان هم در خراسان شمالی رهبر معظم انقلاب، مطالبی بیان  و مردم را به همراهی با مسئولان دعوت کردند.
امیرآبادی ادامه داد: رهبرمعظم انقلاب خطاب به مسئولان عنوان کردند، از هر فعالیتی که موجب بر هم زدن امنیت و آرامش مردم می شود، پرهیز کنند.

وی ادامه داد: این بیانات مقام معظم رهبری تاثیر بسیار زیادی بر شرایط روز کشور داشت و دلشوره ها و ناآرامی های مردم را پایان بخشید.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ابراز داشت: استقبال مردم استان خراسان شمالی از رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به گونه ای بود که دشمنان باز هم فهمیدند که تبلیغات و فعالیتهای آنها کارساز نبوده و مردم در شرایط بحران و سختی هم همچون قبل پشتیبان ولی فقیه هستند.

وی در ارتباط با اهمیت وجود وفاق و همدلی در میان مسئولان گفت: ما نمایندگان مجلس نباید به دنبال تصویب قانونی باشیم که دولت توان اجرای آن را نداشته باشد و در مقابل دولت نیز نباید به سادگی از کنار مصوبات مجلس بگذرد، بلکه باید تمام توان خود را برای اجرای این مصوبات صرف کند.

امیرآبادی با اشاره به برخی تغییرات در مدیریت های مختلف اظهار داشت: ما به دنبال تثبیت مدیریت در استان هستیم به گونه ای که فعالیت های ما معطوف به تعویض مدیران و تغییر فعالیت ها نباشد.

وی اضافه کرد: خدمت به مردم اصلی ترین وظیفه ای است که بر دوش ما نهاده شده است، بنابراین ما باید فضایی در قم ایجاد کنیم که بتوانیم در این راستا به بهترین شکل ممکن فعالیت کنیم.

سخنگوی مجم نمایندگان استان قم ضمن درخواست از مدیران ادارات استان مبنی بر هماهنگی با نمایندگان مجلس گفت: قطعاً اگر ما در جریان فعالیت‌هایی که در ادارات استان می‌افتد باشیم، می‌توانیم در آرای خود به صورت بهتری عمل کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار